Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej bytu 1+1 34 m², Dělnická, Praha, Praha
Prodej bytu 1+1 34 m², Dělnická, Praha, Praha
Prodej bytu 1+1 34 m², Dělnická, Praha, Praha
Prodej bytu 1+1 34 m², Dělnická, Praha, Praha
Prodej bytu 1+1 34 m², Dělnická, Praha, Praha
Prodej bytu 1+1 34 m², Dělnická, Praha, Praha
Prodej bytu 1+1 34 m², Dělnická, Praha, Praha
Prodej bytu 1+1 34 m², Dělnická, Praha, Praha
Prodej bytu 1+1 34 m², Dělnická, Praha, Praha

Prodej bytu 1+1 • 34 m² bez realitkyDělnická, Praha - Holešovice

Nový
Dělnická, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno • Výtah • Sklep 4 m²
Cena5 899 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 447 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,69 %.


Nabízím Vám byt v osobním vlastnictví v žádané lokalitě Prahy 7 - Holešovic v ulici Dělnická, který je nyní nově po rekonstrukci. Holešovice jsou velmi žádanou a oblíbenou lokalitou a prochází v současné době významnou proměnou, růstem a modernizací. V okolí bytu najdete veškerou občanskou vybavenost, mimořádnou nabídku restaurací, barů, klubů, divadel a možností volno časových aktivit, mj. napojení na cyklostezku podél Vltavy, golfový driving pod Libeňským mostem nebo gym centra. Nechybí ani mateřská a základní škola.

Výborná dostupnost MHD. Tramvajová zastávka se nachází pouhé 2 minuty chůze od domu. V docházkové vzdálenosti je rovněž stanice metra Vltavská a nově budované nádraží Bubny.

Byt má velikost 34m2 a nachází se ve 2. podlaží revitalizovaného cihlového domu s výtahem. Jednotka má hlavní obývací pokoj, místnost s kuchyní vybavenou kvalitními spotřebiči (vestavná myčka, kombinovaná trouba a mikrovlnka, lednice s mrazákem, digestoř a indukční varná deska). Součástí bytu je moderní koupelna s walk-in sprchovým koutem. A navíc také prostorný sklep o velikosti 4m2 v přízemí domu (celková plocha vč. sklepa tak 38 m2).

Celková rekonstrukce bytu zahrnuje novou podlahu, stropní podhledy včetně úsporného LED osvětlení, designovou dlažbu a obklady v koupelně včetně vybavení, kuchyň, nové rozvody elektřiny a vody a vchodové dveře.

Vytápění bytu je centrální dálkové. Celkové měsíční poplatky a zálohy činí 2.810,- Kč, z této částky jsou fond oprav a veškerá správa domu jen 844 Kč měsíčně.

Neplatíte žádnou provizi za zprostředkování.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

I offer you a flat in personal ownership in the desired location of Prague 7 - Holešovice on Dělnická Street, which is now newly renovated. Holešovice is a very popular and sought-after location currently undergoing significant transformation, growth, and modernization. In the vicinity of the flat, you will find all civic amenities, an exceptional range of restaurants, bars, clubs, theaters, and leisure activities, including access to the cycling path along the Vltava River, a golf driving range under the Libeň Bridge, or gym centers. There are also nursery and primary schools nearby.

Excellent public transport accessibility. The tram stop is just a 2-minute walk from the building. Within walking distance, there is also the Vltavská metro station and the newly built Bubny train station.

The flat has a size of 34m2 and is located on the 2nd floor of a revitalized brick building with an elevator. The unit consists of a main living room, a room with a kitchen equipped with high-quality appliances (built-in dishwasher, combination oven and microwave, fridge with freezer, extractor hood, and an induction hob). The flat also includes a modern bathroom with a walk-in shower. Additionally, there is a spacious cellar of 4m2 on the ground floor of the building (total area including the cellar is 38 m2).

The overall reconstruction of the flat includes a new floor, ceiling panels with energy-efficient LED lighting, designer tiles and tiles in the bathroom including equipment, kitchen, new electrical and water installations, and entrance doors.

The flat is centrally heated. The total monthly fees and advances amount to 2,810 CZK, of which repair funds and all house management are only 844 CZK per month.

You do not pay any commission for mediation.

For more information and to arrange a viewing, do not hesitate to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu868469
Dispozice1+1
Dostupné od20. 10. 2024
Podlaží2. podlaží z 7
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.