Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+kk 62 m², Lounských, Praha, Praha

Pronájem bytu 3+kk • 62 m² bez realitkyLounských, Praha - Nusle

Nový
Lounských, Praha - NusleVybaveno • Výtah • Sklep 6,5 m²
Vyžadováno ověření bezdlužnosti
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 27 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Nabízím k pronájmu velmi pěkný a útulný byt 3+kk v cihlové budově s milými sousedy a příjemnou atmosférou k žití. Tento byt se nachází na 5. patře z celkových 5 pater s výtahem, což zaručuje pohodlný přístup. Byt je velmi světlý, s prostornou předsíní, obývacím pokojem s novou kuchyní, dvěma ložnicemi, spíží, samostatným WC a koupelnou. Z předsíně je přímý vchod do dvou pokojů, jeden z nich (obývací pokoj) je průchozí pro třetí pokoj. Kuchyň je plně vybavená vestavěnými spotřebiči a solitérní lednicí.

Celková plocha bytu činí 62 m² a nabízí moderní vybavenost a velmi dobrý stav. Byt je připraven k nastěhování od 15.11.2024 a je vhodný jak pro samostatné bydlení, tak i pro spolubydlení. Vytápění je zajištěno společným centrálním topením (radiátory). K bytu náleží sklep o velikosti 6,5 m², který poskytuje dostatek úložného prostoru, a k dispozici jsou také společné prostory dvora.

Parkování ani garáž nejsou k dispozici, ale v blízkosti budovy je možnost veřejného parkování.

Byt se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra Prahy. Stanice metra Vyšehrad je pouhých 5 minut chůze od domu, stejně jako tramvajová zastávka Palouček, což zajišťuje skvělé spojení po celé Praze. V okolí je veškerá občanská vybavenost: samoobsluha Žabka (100 m), restaurace Krušovická chalupa, kavárny Typika, Tisse a Zrno Zrnko. Lokalita navíc nabízí krásné procházky na Vyšehrad.

Byt je plně vybavený a vítáme domácí mazlíčky po domluvě, s doplatkem za úklid po skončení nájmu. Pokud hledáte moderní bydlení v příjemné lokalitě s veškerými službami na dosah, tento byt by mohl být pro vás to pravé. Pro více informací nebo domluvu na prohlídce mě kontaktujte prostřednictvím zpráv. Těším se na váš zájem.

We offer for rent a very nice and cozy 2-bedroom apartment in a brick building with friendly neighbors and a pleasant living atmosphere. This apartment is located on the 5th floor out of a total of 5 floors with an elevator, which guarantees easy access. The apartment is very bright, with a spacious hallway, a living room with a new kitchen, two bedrooms, a pantry, a separate toilet, and a bathroom. From the hallway, there is a direct entrance to two rooms, one of them (the living room) is a walkthrough to the third room. The kitchen is fully equipped with built-in appliances and a standalone fridge.

The total area of the apartment is 62 m² and offers modern amenities and a very good condition. The apartment is ready to move in from 15.11.2024 and is suitable for both individual living and shared living. Heating is provided by a central heating system (radiators). The apartment also includes a cellar with a size of 6.5 m², which provides plenty of storage space, and there are also common courtyard areas available.

Parking or a garage is not available, but there is public parking near the building.

The apartment is located in a quiet area with excellent access to the center of Prague. The Vyšehrad metro station is just a 5-minute walk from the house, as well as the Palouček tram stop, ensuring great connections throughout Prague. The surrounding area offers all amenities: a Žabka convenience store (100 m), the Krušovická chalupa restaurant, Typika, Tisse, and Zrno Zrnko cafes. Additionally, the location offers beautiful walks to Vyšehrad.

The apartment is fully furnished, and pets are welcome by arrangement, with an additional deep cleaning fee at the end of the rental period. If you are looking for modern living in a pleasant location with all services within reach, this apartment could be right for you. For more information or to arrange a viewing, please contact me via messages. I look forward to your interest.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu868348
Dispozice3+kk
Dostupné od11. 11. 2024
Podlaží5. podlaží z 5
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 6,5 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.