Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem bytu 2+kk 55 m², Ostrovní, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 55 m², Ostrovní, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 55 m², Ostrovní, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 55 m², Ostrovní, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 55 m², Ostrovní, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 55 m², Ostrovní, Praha, Praha

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyOstrovní, Praha - Nové Město

Ostrovní, Praha - Nové MěstoVybaveno • Výtah • Parkování • Terasa 10 m²
Měsíční nájemné31 500 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Poplatky za energie4 500 Kč
+ Vratná kauce31 500 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 31 500 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


V exkluzivní lokalitě pronajmu útulný a slunný byt 2+kk v cihlovém nájemním domě s výtahem. Byt o celkové ploše 55 m² je velmi dobře vybaven a nabízí terasu s výhledem na Pražský hrad. Dispozice bytu je ideální pro jednotlivce nebo pár hledající klidné bydlení v centru města.

Byt je plně zařízen a připraven k okamžitému nastěhování. Z obývacího pokoje je vstup na terasu o ploše 12 m², kde si můžete vychutnat odpolední slunce. Díky skvělé dostupnosti veškeré občanské vybavenosti a blízkosti veřejné dopravy je lokalita ideální pro život v městském ruchu.

Pokud hledáte moderní bydlení s výhledem do zeleně a s možností relaxace na terase, tento byt je pro vás to pravé. Nebojte se nás kontaktovat skrze zprávy a domluvte si prohlídku tohoto skvělého bytu ještě dnes. Ne krátkodobé pronájmy, děkuji!

Exclusive location, terrace with the view of the Prague castle. A cozy apartment with one bedroom, spacious living room with an eat-in kitchenette located on the top floor of a brick rental house with an elevator. The apartment, with a total area of 55 m², is very well equipped and offers a terrace with a view of Prague Castle and the New scene of the National theatre. The layout of the apartment is ideal for individuals or couples looking for peaceful living in the city center.

The apartment is fully furnished and ready for immediate move-in. From the living room, there is access to a 12 m² terrace where you can enjoy the afternoon sun. Thanks to the excellent accessibility to all amenities and the proximity to public transportation, the location is ideal for living in the city hustle and bustle.

If you are looking for modern living with a view of greenery and the possibility of relaxation on a terrace, this apartment is the right choice for you. Do not hesitate to contact us through messages and arrange a viewing of this great apartment today. Not available for short term rentals, only longterm tenants, please.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu866465
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 10. 2024
Podlaží5. podlaží z 5
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 10 m²
Výtah
Parkování

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.