Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem nebytového prostoru 50 m², Lužická, Praha, Praha
Pronájem nebytového prostoru 50 m², Lužická, Praha, Praha
Pronájem nebytového prostoru 50 m², Lužická, Praha, Praha
Pronájem nebytového prostoru 50 m², Lužická, Praha, Praha
Pronájem nebytového prostoru 50 m², Lužická, Praha, Praha
Pronájem nebytového prostoru 50 m², Lužická, Praha, Praha

Pronájem nebytového prostoru • 50 m² bez realitkyLužická, Praha - Vinohrady

Lužická, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby270 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 25 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Na přízemí-první nadzemní podlaží bytového domu na Vinohradech v Praze 2, nabízím momentálně bytový prostor, k užívání jako nebytový prostor, k dlouhodobému pronájmu po vzájemné dohodě vzhledem k specifickému technickému stavu nabízeného prostoru a jeho nutným úpravám pro nebytový prostor.

Dispoziční plocha je 50 m2. Obytná místnost 23,5 m2 je orientována na jih do ulice /2 okna na fotce/,druhá obytná místnost 15,3m2 na sever, s úložným prostorem o podlahové ploše cca 1m2, předsíň , koupelna a WC. Podlahy v obytných místnostech jsou z původních dřevěných prken. V prostoru je instalováno etážové topení s kondenzačním kotlem/ instalován 1 rok/. Zájemce o prostor, který bude rekolaudován na nebytový prostor, by musel na vlastní náklady upravit koupelnu podle potřeby svého podnikatelského záměru . V bytě je instalován vodoměr. Kuchyňskou linku včetně elektrospotřebičů mohu zájemci nabídnout jako součást vybavení, pokud se nerozhodne pro svůj osobní výběr. Prostor je vhodný pro právnickou kancelář/ 2 osoby/, pro IT specialisty/vysokorychlostní kabelový internet je k dispozici/ a pro různé další obory podnikatelské činnosti.

Veškeré náklady na rekonstrukci by byly odečteny ve výši 1/3 z domluveného celkového měsíčního nájmu mezi vlastníkem/pronajímatelem prostoru v jedné osobě a zájemcem každý měsíc . 2/3 by byly uhrazeny jako část měsíčního nájemného, a to až do doby pokrytí celkových rekonstrukčních nákladů. Vše by bylo ošetřeno ve smlouvě prostřednictvím právníka, na základě faktur , příjmových a výdajových dokladů o vynaložených rekonstrukčních nákladech. Prohlídky prostoru budou od 5.11.2024.Fotografie bytových dveří a interiéru nejsou k dispozici z důvodu ukončení aktuálního nájemního vztahu k 31.10. a budou k dispozici od 5.11.

Dostupnost na metro Jiřího z Poděbrad pěšky 9 min, metro Náměstí Míru pěšky 10 min, MÚ Praha 2 pěšky 11 min, tram zastávky Jana Masaryka 4 min a Šumavská 4 min, park Gröbovka s vinicemi a kavárnou 8 min, OC Atrium Flora ze zastávky Šumavská tram 9 min.

On the ground floor-first floor of the apartment building in Vinohrady in Prague 2, I am currently offering the residential space for non-residential use, for long-term lease by mutual agreement, considering the specific technical condition of the offered space and its necessary adjustments for non-residential use. The layout area is 50 m2. The living room 23.5 m2 is oriented to the south towards the street /2 windows in the photo/, the second living room 15.3m2 to the north, with storage space of approximately 1m2, hallway, bathroom, and toilet. The floors in the living rooms are made of original wooden planks. The space has installed floor heating with condensing boiler/installed 1 year ago/. The interested party in the space, which will be re-certified for non-residential use, would have to renovate the bathroom at their own expense according to the needs of their business plan. The apartment has the water meter installed. I can offer the kitchen unit including electrical appliances as part of the equipment if the interested party does not decide on their personal choice. The space is suitable for law office/2 people/, IT specialists/high-speed cable internet is available/, and various other business activities. All reconstruction costs would be deducted at a rate of 1/3 from the agreed total monthly rent between the owner/landlord of the space in one person and the interested party each month. 2/3 would be paid as part of the monthly rent until the total reconstruction costs are covered. Everything would be covered in the contract through lawyer, based on invoices, income, and expense documents for the reconstruction costs incurred. Space tours will be available from 5.11.2024. Photos of the apartment doors and interior are not available due to the termination of the current lease relationship on 31-st October and will be available from 5-th November. Accessibility to Jiřího z Poděbrad metro station on foot 9 min, Náměstí Míru metro station on foot 10 min, Prague 2 Municipality on foot 11 min, tram stops Jana Masaryka 4 min and Šumavská 4 min, Gröbovka park with vineyards and a café 8 min, Atrium Flora shopping center from Šumavská tram stop 9 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu866083
VybavenoNevybaveno
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Plocha nebytového prostoru50
Dostupné od5. 10. 2024

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.