Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
No image available

Prodej bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyPionýrů, Sokolov - Sokolov, Karlovarský kraj

Nepřehlédněte
Pionýrů, Sokolov - Sokolov, Karlovarský krajParkování • Balkón 3 m² • Sklep 12 m²
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 505 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,69 %.


Prodej prostorného bytu 2+1 v cihlové budově s dobrou údržbou. Toto osobní vlastnictví nabízí plochu 55 m2 ve druhém podlaží čtyřpodlažního domu. Byt je nevybavený, ale s možností parkování a samostatnou garáží, která je součástí nabídky, v dosahu 100 m od bytu. K dispozici jsou dva sklepy o celkové rozloze 12 m2. Tzn. 1x zděný sklep o rozloze 7 m2 a 1x dřevěný sklep o rozloze 5 m2. Energetická náročnost budovy je označena štítkem D.

K bytu náleží balkón o velikosti 3 m2.

Nejedná se o krajní byt domu. Byt je situován ve vnitřní části domu, tzn. umístění snižuje nároky na energie.

V bytě proběhla rekonstrukce zděného jádra v koupelně a WC.

Pokud hledáte prostorný byt v klidné lokalitě s možností parkování, prostorným sklepem s dostatkem úložného prostoru, samostatnou garáží o ploše 19m2 v pěší vzdálenosti 100 m od bytu, víceúčelovým parkem (procházky, sport, relax), plnou občanskou vybaveností v dochozí vzdálenosti (tzn. obchod s potravinami před domem, MHD, autobusové a vlakové nádraží, školkou a základní školou) neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zprávy nebo na emailovou adresu. Tato nemovitost může být právě tou, kterou hledáte.

Sale of a spacious 2+1 apartment in a brick building with good maintenance. This private ownership offers a surface area of 55 m2 on the second floor of a four-storey building. The apartment is unfurnished, but with the possibility of parking and a separate garage, which is included in the offer, within 100 m from the apartment. There are two cellars with a total area of 12 m2. Namely, 1x brick cellar with an area of 7 m2 and 1x wooden cellar with an area of 5 m2. The energy efficiency of the building is labeled as D.

The apartment includes a balcony with a size of 3 m2.

It is not an end apartment of the building. The apartment is located in the inner part of the building, meaning the location reduces energy requirements.

There has been a reconstruction of the brick core in the bathroom and toilet in the apartment.

If you are looking for a spacious apartment in a quiet location with parking possibilities, a spacious cellar with plenty of storage space, a separate garage with an area of 19m2 within a walking distance of 100 m from the apartment, a multipurpose park (for walks, sports, relaxation), full civic amenities within walking distance (i.e. grocery store in front of the building, public transportation, bus and train station, kindergarten and elementary school), do not hesitate to contact me via message or email.

This property may be just what you are looking for.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu866023
Dispozice2+1
Dostupné od4. 10. 2024
Podlaží2. podlaží z 4
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
Parkování
Sklep 12 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.