Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 29 m² bez realitkyVrchlického sad, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Vrchlického sad, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Výtah • Sklep 12 m²
Cena3 960 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 411 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,69 %.


Útulný byt v centru Brna v těsné blízkosti parku Lužánky. Byt se nachází v přízemí jedné ze starých budov na ulici Vrchlického sad, okna jsou směřovaná do vnitrobloku a tudíž je byt velice klidný a tichý. Celková výměra bytu je 29m2, součástí koupě je i sklepní kóje o výměře 12m2 (vedeno jako společná část budovy) a podíl na vnitrobloku

V bytě proběhla cca před 4 lety kompletní rekonstrukce, nové podlahy a dveře, nová kuchyňská linka a elektrické rozvody. Byt je částečně vybavený - kuchyňská linka s plynovým sporákem a elektrickou troubou, lednicí, pračkou, ohřívačem vody. Koupelna s WC, vanou a bojlerem, nástěnné police a policový/šatní systém v ložnici (s možností "schování" za vertikální žaluzie). Okna mají sítě proti hmyzu a žaluzie - obojí staré méně než 4 roky.

Vytápění v bytě zajišťovaly plynové waf kamna - momentálně nefunkční a určené k opravě/výměně. Další "problém" je světlo v koupelně - taktéž pravděpodobně nutná výměna. Další rozsáhlejší opravy v bytě nejsou nutné, pouze běžné opotřebení užíváním a byt je připravený k okamžitému nastěhování.

Z chodby před bytem je přímo přístup do vnitrobloku - do budoucna možnost udělat si tam zahrádku/posezení. Momentálně je dvorek poněkud zpustlý.

Na celém domě je plánována oprava zadní vnitroblokové fasády a právě sanace dvora, která je financována mimořádným příspěvkem do fondu SVJ - tento příspěvek je již za tuto bytovou jednotku UHRAZEN!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu865915
Dispozice1+1
Dostupné od4. 10. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha29
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 12 m²
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.