Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vráž, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vráž, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vráž, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyVráž - Vráž u Písku, Jihočeský kraj

Vráž - Vráž u Písku, Jihočeský kraj

Pronájem Chaty Stará Vráž u Písku v oblasti Jižní Čechy: 1 ložnice, celkem pro 1 až 2 osoby.chata za noc: léto 1.500kč, zima 1.400kč. Objevte kouzlo neobyčejného ubytování v malebné lokalitě Vráž u Písku, kde na vás čeká naše útulná maringotka. V srdci Jižních Čech, obklopena krásnou přírodou, je ideálním útočištěm pro ty, kteří hledají klid a relaxaci daleko od městského shonu. Užijte si stylovou kombinaci rustikálního komfortu a blízkosti přírody – maringotka je plně vybavená, aby vám poskytla pohodlí moderního bydlení, přesto si zachovává svůj tradiční šarm. Ráno vás probudí zpěv ptáků a svěží venkovský vzduch, zatímco večer můžete pozorovat západ slunce nad lesy z vašeho soukromého venkovního posezení.

Poloha ve Vráži u Písku vám nabídne nekonečné možnosti prozkoumat okolní přírodní krásy i kulturní zajímavosti. Vydejte se na pěší túru nebo cyklovýlet podél řeky Otavy, navštivte nedaleký Písek s jeho historickým kamenným mostem a hradem, nebo si užijte relaxační den v místních lázních. Naše maringotka je ideálním místem pro romantický víkend ve dvou i klidné úniky pro jednotlivce. Přijďte a nechte se okouzlit tímto jedinečným zážitkem uprostřed krásné jihočeské krajiny!

Parametry nemovitosti

NázevMaringotka u Lízy
Ložnice1 ložnice
MěstoStará Vráž u Písku
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 2 osoby
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.