Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyPřístavní, Praha - Holešovice

Přístavní, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno • Výtah • Balkón 1 m²
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 596 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,69 %.


Prodej velmi dobře udržovaného bytu 2+kk v cihlové budově na 5. patře z 6 s výtahem. Tento útulný byt o celkové ploše 49 m2 nabízí částečnou vybavenost a skvělou dostupnost.

Byt se nachází v moderní čtvrti Holešovice. Plocha bytu činí 49 m2, k bytu náleží balkon a sklepní kóje v suterénu domu. Byt je tvořen vstupní chodbou (3,6 m2) s vestavěnou skříní se zrcadlem. Z chodby vedou dveře na samostatnou toaletu, do koupelny a do obývacího pokoje s kuchyňských koutem (25 m2). Z obývacího pokoje dveře míří do ložnice (16 m2). V koupelně se nachází moderní sprchový kout, umyvadlo. Orientace bytu je jižní a severní, větrání možné z obou stran. V bytě jsou nová okna i nové žaluzie. Byt je zařízen moderní kuchyňskou linkou ve vysokém lesku (lednice, varná deska, trouba, digestoř, pračka), vestavěnou skříní. Pokoje jsou průchozí. Topení je řešeno centrální kotelnou v domě, vaření na plyn - vhodné pro gurmány. Dům je ve velmi dobrém stavu, vstup na čip. Ve vnitrobloku je krásná zahrádka. V domě je výtah, UPC, O2. Tramvajová zastávka cca 2 min chůze. V okolí domu se nachází vše ke komfortnímu žití (restaurace, kavárny, kultura - populární La Fabrika, Sasazu, zeleň je nedaleko - Stromovka, nábřeží Vltavy s oblíbenou cyklostezkou). Do centra Prahy cca 15 min.

Byt je situován v klidné lokalitě s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Nabízí pohodlné bydlení s dostatkem světla a prostoru. K dispozici je balkón o ploše 1 m2.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné části města s dobrou dostupností veškeré infrastruktury. Nenechte si tuto skvělou nabídku ujít!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu864381
Dispozice2+kk
Dostupné od30. 9. 2024
Podlaží5. podlaží z 6
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 1 m²
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.