Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej pozemku 1.234 m², Buš, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.234 m², Buš, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.234 m², Buš, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.234 m², Buš, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.234 m², Buš, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.234 m², Buš, Středočeský kraj

Prodej pozemku • 1234 m² bez realitkyBuš - Buš, Středočeský kraj

Nepřehlédněte
Buš - Buš, Středočeský kraj
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 969 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,69 %.


PRODEJ STAVEBNÍHO POZEMKU 1234 m2 V MALEBNÉ OBCI BUŠ

Na prodej máme skvostný stavební pozemek v obci Buš, malém ráji uprostřed přírody. Buš je idylické místo, kde se snoubí malebná okolní krajina s bohatými možnostmi aktivního odpočinku.

Samotný pozemek je doslova rájem pro milovníky přírody. S rozlohou 1234 m2 zde budete mít dostatek prostoru pro všechny Vaše plány a sny. Pozemek je lehce svažitý a poskytuje tak krásný výhled do okolní zelené krajiny.

Pozemek se prodává kompletně zasíťovaný. Přivedena je zde elektřina do pilíře, voda a kanalizace do šachet na pozemku. K pozemku se dostanete po nové asfaltové komunikaci.

A co zde můžete postavit? Dle ÚP je pozemek v zóně Z 09 - BI - Bydlení v rodinných domech.

Území je určeno pro bydlení v solitérních domech. Přípustné jsou stavby o maximálně dvou nadzemních podlažích s maximální výškou 8 m nebo přízemní stavby s možným využitelným podkrovím s maximální výškou 10 m nad průměrnou niveletou rostlého terénu přiléhajícího ke stavbě. Na jeden RD max 2 bytové jednotky. Maximální zastavěnost je 30%.

Buš se nachází cca 35 km do centra Prahy. Na kraj Prahy se dostanete cca za 25 minut.

Jen 2 minuty autem se nachází Golf Slapy, kde si milovníci tohoto elegantního sportu mohou užívat svou hru na perfektně udržovaném hřišti. Pro ty, kteří preferují oddech u vody či vyžití při vodních sportech a aktivitách, jsou na dosah ruky pouhých 5 minut také pláže na Slapské přehradě či marina.

V této lokalitě máme i další pozemky na prodej. Kontaktujte nás ještě dnes, využijte tuto příležitost a postavte si zde svůj vysněný dům!

SALE OF A BUILDING PLOT 1234 m2 IN THE PICTURESQUE VILLAGE OF BUŠ

We have a magnificent building plot for sale in the village of Buš, a small paradise in the middle of nature. Buš is an idyllic place where picturesque surroundings blend with rich opportunities for active relaxation.

The plot itself is literally a paradise for nature lovers. With an area of 1234 m2, you will have plenty of space for all your plans and dreams. The plot is gently sloping, offering beautiful views of the surrounding green landscape.

The plot is being sold fully serviced. Electricity is connected to the pillar, and water and sewage are connected to the shafts on the plot. Access to the plot is via a new asphalt road.

And what can you build here? According to the land use plan, the plot is in zone Z 09 - BI - Housing in single-family houses. The area is designated for living in detached houses. Buildings with a maximum of two above-ground floors with a maximum height of 8 m or single-storey buildings with a possible usable attic with a maximum height of 10 m above the average level of the adjacent terrain are allowed. A maximum of 2 residential units per single-family house. The maximum build-up is 30%.

Buš is located approximately 35 km from the center of Prague. You can reach the outskirts of Prague in about 25 minutes.

Just a 2-minute drive away is Golf Slapy, where lovers of this elegant sport can enjoy their game on a perfectly maintained course. For those who prefer relaxation by the water or engaging in water sports and activities, beaches on the Slapy reservoir or marina are just a 5-minute drive away.

We also have other plots for sale in this area. Contact us today, seize this opportunity, and build your dream home here!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu864269
Plocha pozemku1 234
Dostupné od30. 9. 2024
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.