Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vítězná, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vítězná, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vítězná, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyVítězná - Kocléřov, Královéhradecký kraj

Vítězná - Kocléřov, Královéhradecký kraj

Pronájem Chaty Vítězná - Kocléřov v oblasti Krkonoše: 1 ložnice, celkem pro 1 až 5 osob.chata za noc: léto 3.000kč, zima 1.400kč. Zcela nový Tiny house u Nosála se saunou, koupacím sudem a bazénem se nachází v blízkosti Krkonoš u obce Kocléřov. Pro děti jsou k dispozici houpačky ve větvích a kuchyňka. V sauně z cedrového dřeva jsou připravena krbová kamna. V domku naleznete vše, co k dokonalému relaxu potřebujete. Přímo z postele můžete pozorovat noční oblohu nebo pomocí tlačítka spustit projekční plátno a sledovat film z Netflixu se skvělým zvukem. Snídani si pak můžete vychutnat na terase. Lze využít pračku, myčku, lednici i troubu, splachovací záchod a vnitřní i venkovní sprchu. Za horkých dnů Vás osvěží klimatizace nebo bazén.

V malinkém domku Tinyhouse je k dispozici vše pro pohodlnou dovolenou. Od myčky, přes úložné prostory, stůl a lavice, pět míst pro spaní, po wellness.

Parametry nemovitosti

NázevTinyhouse u Nosála
Ložnice1 ložnice
MěstoVítězná - Kocléřov
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita1 až 5 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.