Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej pozemku 800 m², Velké Popovice, Středočeský kraj
Prodej pozemku 800 m², Velké Popovice, Středočeský kraj
Prodej pozemku 800 m², Velké Popovice, Středočeský kraj
Prodej pozemku 800 m², Velké Popovice, Středočeský kraj
Prodej pozemku 800 m², Velké Popovice, Středočeský kraj

Prodej pozemku • 800 m² bez realitkyVelké Popovice - Velké Popovice, Středočeský kraj

Velké Popovice - Velké Popovice, Středočeský kraj
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,69 %.


V dojezdové vzdálenosti 32 minut na Václavské náměstí nabízím jako jediná majitelka prodej zahradního pozemku u výjezdu 15 na D1. Celková plocha 800 m² poslouží svému novému majiteli

jako příležitost pro pěstování, sklady nebo umístění podnikatelských prostor. Ideální pro garáže, dílny, buňkové kanceláře či elektrotechnické vybavení a sklady. Též pastviny či ustájení koní. Pozemek v současnosti kryje travní porost.

U hlavní silnice je zřízeno asfaltové parkoviště pro 2 osobní autmobily. Vjezd k pozemku je zpřístupněn samostatnou asfaltovou cestou.

V aktuálním územním plánu je parcela pod stavební uzávěrou, která však nemá neomezené trvání. V momentě kdy by došlo k jejímu zrušení se pozemek stává velmi lukrativní investicí s daleko větší hodnotou pro jeho budoucí využití.

Na pozemku lze nyní umístit stavby dočasného charakteru.

Dále pro milovníky nezávislého bydlení také vybavit pozemek volnými zdroji. Jedná se o využití dešťové vody, vrtu - studna, na vlastní náklady lze vést kabel PRE pro připojení vlastní elektriky do sloupku přímo na hranici pozemku.

Jedná se o případnou lukrativní alternativu pro nové kanceláře a velmi nestandardní zázemí v blízkosti centra Prahy a to zcela bez sousedů.

Máte zájem o kanceláře či firemní zázemí v blízkosti centra Prahy v panenské přírodě a kolem dokola netčené zeleni s celoročními západy slunce?

Pro více informací mě prosím kontaktujte. Pozemek lze srovnat do vodorovné terasy pomocí navezení ornice. Již jsme takto srovnali 2 sousední parcely z estetických a provozních důvodů. Vřele doporučuji. Vše je na naší vzájemné domluvě.

Při rychlém jednání nabízím opravdu velmi výraznou slevu. Neváhejte. Inzerát plánuji aktivní pouze do prosince 2024. Pokud se neprodá zrealizuji na parcele jiný záměr.

Within a 32-minute drive to Wenceslas Square, I offer as the sole owner the sale of a non-building plot of land at exit 15 on the D1 highway. The 800 m² area is registered in the cadastre as a garden and can be used for gardening, storage, or business premises. Ideal for garages, warehouses, or electrical equipment.

The current zoning plan places the plot under a building restriction, which is not indefinite. Temporary structures can be placed on the land. The plot can be equipped with free resources, meaning that connections do not need to be resolved.

This is a lucrative alternative for your new offices and a very non-standard background with a view near Prague and currently without neighbors. For more information, please contact me. The land can be leveled into a horizontal terrace by importing topsoil. We have already leveled 2 neighboring plots in this way for aesthetic and operational reasons. I highly recommend it. Everything is subject to our mutual agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu863767
Plocha pozemku800
Dostupné od26. 9. 2024
Typ pozemkuZahrada

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.