Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej domu 160 m², pozemek 620 m², Tvrdá, Kamenice, Středočeský kraj
Prodej domu 160 m², pozemek 620 m², Tvrdá, Kamenice, Středočeský kraj
Prodej domu 160 m², pozemek 620 m², Tvrdá, Kamenice, Středočeský kraj
Prodej domu 160 m², pozemek 620 m², Tvrdá, Kamenice, Středočeský kraj

Prodej domu 5+kk • 160 m² bez realitkyTvrdá, Kamenice - Těptín, Středočeský kraj

Tvrdá, Kamenice - Těptín, Středočeský krajVybaveno • Parkování • Terasa 30 m² • Lodžie 30 m²
Cena14 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 61 750 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,69 %.


Nabízím jako přímý majitel jedinečný dům k prodeji. Jedná se o polovinu dvojdomu. Dům je kompletně nadstandardně vybavený. Součástí jsou pravé dřevěné podlahy s podlahovým sektorovým topením, solární elektrárna na střeše, luxusními obklady v koupelnách i špičková vybavená kuchyně. V hlavní místnosti je krásný krb, kterým lze vytopit celé přízemí. K dispozici je velká šatní místnost na míru a prostorná půda. Dům je kompletně vybaven nábytkem, který je zahrnutý v ceně, mimojiné i výškově polohovatelný stůl s Diablo židlí.

Pozemek je kompletně oplocen, vhodný tedy i pro psy a malé děti. Zahrada je včetně místa pro táborák, velké kůlny na nářadí a možnosti k pěstování vlastní produkce. Součástí je i vrtaná studna na zalévání.

Na parkovišti je nabíječka na elektromobil s regulací pro možnost nabíjení pouze ze slunce. V domě je vysokorychlostní wifi.

Vesnice Těptín je součástí Kamenice s veškerou občanskou vybaveností. Těptín sám je ale na kopci (ranní mlhy se rozpustí podstatně dříve). Dům je na okraji vesnice, doslova kamenem dohodit do lesa. Les samotný, krásny převážně bukový, je protkán cyklostezkami a turistickými cestami. Lze dojít například k zlatonosné Sázavě. Bus s jedním přestupem jezdí pravidelně na Budějovickou. Autem se dostanete na Prahu 4 za 20 minut (napojení na D1 nebo obchvat u Jesenice).

I am offering as direct owner a unique house for sale. This is half of a semi-detached house. The house is completely equipped above standard. It includes real wooden floors with underfloor heating, a solar power plant on the roof, luxurious tiling in the bathrooms and a top-quality equipped kitchen. In the main room there is a beautiful fireplace that can be used to heat the entire ground floor. There is a large custom-made dressing room and a spacious attic. The house is fully equipped with furniture, which is included in the price, including a height-adjustable table with a Diablo chair.

The land is completely fenced, therefore also suitable for dogs and small children. The garden includes a place for a campfire, a large shed for tools and the possibility to grow your own produce. It also includes a drilled well for watering.

In the parking lot there is an electric car charger with regulation for the possibility of charging only from the sun. There is high speed wifi in the house.

The village of Těptín is part of Kamenice with all civic amenities. However, Teptín itself is on a hill (the morning fogs dissolve much earlier). The house is on the edge of the village, literally a stone's throw from the forest. The forest itself, beautiful mostly beech, is interspersed with cycle paths and hiking trails. You can reach, for example, the gold-bearing Sázava. A bus with one transfer goes regularly to Budějovicka. By car you can reach Prague 4 in 20 minutes (connection to D1 or bypass at Jesenice).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu863731
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 11. 2024
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha160
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku620
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 30 m²
Parkování
Lodžie 30 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.