Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Mladoňovice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Mladoňovice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Mladoňovice, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyMladoňovice - Mladoňovice na Moravě, Kraj Vysočina

Mladoňovice - Mladoňovice na Moravě, Kraj Vysočina

Pronájem Chalupy Mladoňovice v oblasti Vysočina: 2 ložnice, celkem pro 2 až 7 osob.chalupa za týden: léto 15.000kč. Ubytování u Mračků nabízí celou samostatnou přízemní část chalupy až pro 6 osob/+1

Parkování hned před vchodem bokem, přes průchozí oplocenou skalku. Krytá venkovní terasa, vedle se zatravněnou plochou s venkovním krbem a posezením u ohně. Součástí je i relaxační zimní zahrada s vnitřní vířivkou a venkovním bazénem. Chalupa se nachází nahoře nad kaplí, mimo hlavní silnici, u lesa, v malé vesničce Dobrá Voda u Jemnice, v okr. Třebíč, na samém spodku Vysočiny u Rakouských hranic na rozhraní krajů - jednou nohou v Jihomoravském - Znojemsko - Vranovská přehrada, Bítov, druhou nohou v Jihočeském kraji branou renesančními Slavonicemi do České Kanady, to vše propojené Rakouským Podyjím. O to lépe, je zde nesčetné množství krásných míst k navštívení. Dobrá Voda je poutní místo, vyhledávané skrze vysvěcenou kapličku s pramenem vody, podle pověsti zázračné. Malinká obec obklopená lesy, rybníky, loukami, skálami a potoky vlévajícími se do řeky Dyje, která dál protéká pod Bítovským hradem, a všemi Bítovskými zátokami až do Vranovské přehrady. Možnost koupání u lesa v rybníku bez lidí, nebo koupaliště v Kdousově, biotop v Jemnici, rybaření za malý poplatek 100m od domu v místním rybníku, nebo sportovní rybník Asuán - 1km, pěší procházky přírodou, nebo ideálně cykloturistikou.

Parametry nemovitosti

NázevUbytování u Mračků
Ložnice2 ložnice
MěstoMladoňovice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 7 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.