Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej bytu 2+kk 53 m², Myslbekova, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 53 m², Myslbekova, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 53 m², Myslbekova, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 53 m², Myslbekova, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 53 m², Myslbekova, Praha, Praha

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyMyslbekova, Praha - Střešovice

Nový
Myslbekova, Praha - StřešoviceSklep 6 m²
Cena7 976 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 826 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 2+kk s podlahovou plochou 53,8 m2, velkorysou sklepní kójí 6m se nachází v domě, který prošel kompletní rekonstrukcí. Dům nabízí společnou zahradu v klidném vnitrobloku, nabídne společnou pochozí střechu, v suterénu - kolárna, herní místnost. Komorní dům s 30tých let má zachovány původní prvky, bez výtahu. Byt je s původními parketami, ale před rekonstrukcí. Obývací pokoj je do dvora, ložnice do předzahrádky směrem do ulice. Dům bez výtahu.

Dům se nachází v těsné blízkosti Pražského Hradu, pěšky si dojdete nakoupit na ul. Bělohorská, autem se dostanete velmi snadno do tunelu Blanka, 5 minut chůze vás dělí od koupaliště Petynka, tramvají 3 stanice na metro Hradčanská, školy, školky, parky a sportoviště v těsné blízkosti.

The 2+kk (one-bedroom) apartment with a floor area of 53.8 m2, generous cellar of 6m is located in a house that has undergone complete reconstruction. The house offers a shared garden in a quiet courtyard, a shared walkable roof, a basement with a bike room, and a game room. This cozy house from the 30s still retains its original features, without an elevator. The apartment has original parquet floors, but before the reconstruction. The living room faces the courtyard, while the bedroom faces the front garden towards the street. No lift.

The house is located in close proximity to Prague Castle, within walking distance to shops on Bělohorská Street, and easily accessible by car to the Blanka tunnel. A 5-minute walk will take you to the Petynka swimming pool, 3 tram stops to Hradčanská metro station, schools, kindergartens, parks, and sports facilities in the immediate vicinity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu862946
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 9. 2024
Podlaží4. podlaží z 5
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha53
VybavenoNevybaveno
StavPřed rekonstrukcí
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 6 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.