Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej pozemku 982 m², Soušská, Desná, Liberecký kraj

Prodej pozemku • 982 m² bez realitkySoušská, Desná - Desná III, Liberecký kraj

Soušská, Desná - Desná III, Liberecký kraj
Cena12 000 000 KčUšetříte 900 000 Kč12 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 49 732 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,69 %.


Nabízím k prodeji stavební pozemek o rozloze 982 m2. Tato atraktivní parcela se nachází v klidné lokalitě, ideální pro stavbu vašeho nového domova. Díky své velikosti poskytuje dostatek prostoru pro vaše plány a představy.

Pozemek je vhodný pro rodinný dům či rekreační chatu, kde si můžete užívat klidu a pohody. Díky své poloze je zaručena dostatečná míra soukromí a možnost relaxace ve vašem vlastním zeleném ráji.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy či lékařská zařízení. Díky dobré dopravní dostupnosti se snadno dostanete do centra města či na okolní výlety do přírody.

Nehledejte dál, tato pozemek je tou správnou volbou pro vaši novou stavbu. Kontaktujte mě skrz zprávy a domluvíme se na prohlídce této skvělé nabídky. Buďte rychlí, tato příležitost nemusí trvat dlouho! Elektřina je přivedena na hranici pozemku, voda řešena vrtanou studnou, odpad čističkou odpadních vod se vsakem. Stavební povolení je vydáno, změny jsou možné. Více fotografií na eml

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu862587
Plocha pozemku982
Dostupné od19. 9. 2024
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.