Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej bytu 2+1 54 m², Želivecká, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 54 m², Želivecká, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 54 m², Želivecká, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 54 m², Želivecká, Praha, Praha

Prodej bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyŽelivecká, Praha - Záběhlice

Nový
Želivecká, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno • Výtah • Lodžie 2 m²
Cena6 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 481 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji kompletně vybavený byt 2+1 po kompletní rekonstrukci v klidné a velmi žádané a klidné lokalitě Praha 10 Zahradní město, s výbornou dopravní dostupností na metro A a s veškerou občanskou vybaveností .

Byt o celkové ploše 54 m2 se nachází ve 4. patře budovy s výtahem, okny je situován na západ do klidného vnitrobloku s výhledem na zeleň.

Byt se skládá ze dvou samostatných neprůchozích pokojů, ložnice 17 m2, obývací pokoj 17 m2, kuchyňský kout 9 m2), dále z samostatně koupelny a toalety, předsíně (6 m2) a lodžie (2 m2). Součástí bytové jednotky je i uzamykatelná komora (1,5 m2) na 0.podlaží.

Byt nabízíme kompletně vybavený, vše v ceně. Kuchyně je vybavena značkovými spotřebiči Whirlpool ( sklokeramická varná deska, elektrická trouba a digestoř). Kuchyni jsme nechali nově obložit moderním obkladem, stejně tak jsme vyměnili podlahovou krytinu v celém bytě na plovoucí laminátovou podlahu. . V koupelně je vana, umyvadlo a samostatni toaleta. Možnost připojení kabelové televize a vysokorychlostního internetu.

Zálohy na energie a služby zalovychází měsíčně na 3150,-, mimo zálohy u PRE, cca 600kc.

Byt se nachází v zelené a klidné části Záběhlic, pěšky lze dojít na Hamr (park a rybník se sportovním centrem a restaurací, vinným sklípkem apod.) a také na Hostivařskou přehradu (cca 5 km – procházka krásnou přírodou a letní koupání). Zastávky autobusů cca 200m , cca 200m daleko nákupní centrum – potraviny TESCO a Albert, elektro, ostatní obchody a služby včetně kina v OC VIVO, Hostivař.

Stanice metra A Skalka dostupná autobusem do 5minut nebo metro C dostupné autobusem do 10 min.

Dům a byt poskytuje částečně bezbariérové bydlení.

Byt je připraven k nastěhování od 1. 11.2024

I am offering for sale a fully furnished 2+1 apartment after a complete renovation, located in the quiet and highly sought-after area of Prague 10, Zahradní Město, with excellent public transport access to metro line A and full civic amenities.

The apartment, with a total area of 54 m², is situated on the 4th floor of a building with an elevator, and its windows face west into a peaceful courtyard with a view of greenery.

The apartment consists of two separate, non-through rooms: a bedroom (17 m²), a living room (17 m²), a kitchen area (9 m²), a separate bathroom and toilet, a hallway (6 m²), and a loggia (2 m²). The apartment also includes a lockable storage room (1.5 m²) on the ground floor.

The apartment is offered fully furnished, with everything included in the price. The kitchen is equipped with branded Whirlpool appliances (ceramic cooktop, electric oven, and hood). We have also newly tiled the kitchen with modern tiling and replaced the flooring throughout the apartment with floating laminate flooring. The bathroom features a bathtub, sink, and separate toilet. There is the possibility of connecting cable TV and high-speed internet.

Monthly energy and service costs amount to 3150 CZK, plus an advance payment for electricity at PRE, approximately 600 CZK.

The apartment is located in the green and quiet part of Záběhlice, within walking distance of Hamr (a park and pond with a sports center, restaurant, wine cellar, etc.) and also the Hostivař Reservoir (approx. 5 km – a beautiful nature walk and summer swimming). Bus stops are about 200 meters away, and a shopping center with groceries (TESCO and Albert), electronics, other stores, and services, including a cinema at OC VIVO, Hostivař, is also around 200 meters away. Metro station Skalka (line A) is reachable by bus in 5 minutes, or metro line C by bus in 10 minutes.

The building and apartment offer partially barrier-free living.

The apartment is available for move-in from November 1, 2024.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu862267
Dispozice2+1
Dostupné od1. 10. 2024
Podlaží4. podlaží z 8
Konstrukce budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie 2 m²
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.