Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej bytu 2+kk 56 m², Devonská, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 56 m², Devonská, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 56 m², Devonská, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 56 m², Devonská, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 56 m², Devonská, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 56 m², Devonská, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 56 m², Devonská, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 56 m², Devonská, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 56 m², Devonská, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 56 m², Devonská, Praha, Praha

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyDevonská, Praha - Hlubočepy

Nový
Devonská, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno • Garáž • Lodžie 6,3 m²
Cena2 380 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 093 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej družstevního bytu 2+kk/L + garážové stání v projektu Kaskády Barrandov, dům N, který je součástí developerského projektu společnosti FINEP, a.s.

Celková plocha bytu je 56,30 m2, z toho 50 m2 je byt a 6,30 m2 lodžie, orientace bytu na východ.

Nyní zaplatíte 2380000 Kč, zbytek anuity v měsíčních splátkách bez dokazování příjmu, bez jakéhokoliv schvalování bankou a navíc si byt můžete pořídit v jakémkoliv věku.

Celková cena bytu = odstupné a zbytek anuity.

Klientské změny jsou zatím stále ještě možné.

Garážové stání je zahrnuto v ceně bytu.

Záruka na byt je tři roky, dokončení výstavby v roce 2026, splácet anuitu začínáte až po dokončení a předání bytu k užívání.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost i skvělou dopravní obslužnost. Při cestě z Barrandova do centra můžete využít tramvaj nebo bus a za 12 minut vystupovat u stanice metra Smíchovské nádraží nebo můžete využít některou z autobusových linek s přímým spojením na stanice metra B Zličín nebo metra C Kačerov. A vzhledem k přímému napojení na Pražský okruh dojedete například na letiště Václava Havla za 15 minut.

Kupující nad rámec kupní ceny hradí administrativní poplatek 25000 Kč za převod dr. podílu a členský vstupní poplatek 15000 Kč přímo na účet družstva.

Shrnuto: prodej krásného novostavbového bytu 2+kk v cihlové budově s částečnou vybaveností. Tento moderní byt se nachází ve vyvýšeném 1. patře z celkových 6. Nabízí plochu 56 m2 a disponuje bezbariérovým přístupem. K dispozici je garáž, ale také lze parkovat přímo u domu. Energetická náročnost budovy je označena štítkem B.

Tento byt nabízí pohodlné bydlení s lodžií o ploše 6.3 m2. Pokud hledáte moderní bydlení v klidné lokalitě, kde se budete cítit jako doma, tato nemovitost je pro vás to pravé.

I offer for sale a cooperative apartment 2+kk/L with a garage in the project Cascades Barrandov, house N, which is part of the development project of the company FINEP, a.s.

The total area of the apartment is 56.30 m2, of which 50 m2 is the apartment and 6.30 m2 is the balcony, the orientation of the apartment is to the east.

Now you pay 2,380,000 CZK, the rest in monthly installments without proving income, without any bank approval, and you can also buy the apartment at any age.

The total price of the apartment = entry fee and the remaining annuity.

Client changes are still possible.

The garage is included in the price of the apartment.

The warranty for the apartment is three years, the completion of construction in 2026, you start repaying the annuity only after completion and handover of the apartment for use.

The location offers all civic amenities and excellent transport services. When traveling from Barrandov to the center, you can use a tram or bus and get off at the Smíchovské nádraží metro station in 12 minutes, or you can use one of the bus lines with direct connections to the Zličín metro station or the Kačerov metro station. And thanks to the direct connection to the Prague ring road, you can reach Václav Havel Airport in just 15 minutes.

In addition to the purchase price, the buyer pays an administrative fee of 25,000 CZK for the transfer of the share and a membership entrance fee of 15,000 CZK directly to the cooperative's account.

In summary: for sale a beautiful new apartment 2+kk in a brick building with partial equipment. This modern apartment is located on the elevated 1st floor out of a total of 6. It offers an area of 56 m2 and has barrier-free access. There is a garage available, but you can also park directly in front of the house. The energy efficiency of the building is marked with a label B.

This apartment offers comfortable living with a balcony of 6.3 m2. If you are looking for modern living in a quiet location where you will feel at home, this property is the right choice for you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu862200
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 9. 2024
Podlaží1. podlaží z 6
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Garáž
Lodžie 6,3 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.