Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
No image available

Pronájem garáže • 18 m² bez realitkyBrno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné2 680 Kč

+ Poplatky za služby10 Kč
+ Poplatky za energie10 Kč
+ Vratná kauce2 680 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 2 680 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Nabízíme k pronájmu garáž s plochou 18 m² ve dvoře na ulici Merhautova za domem Merhautova 74. Tato garáž je ideální pro uložení vašeho vozidla nebo dalšího majetku. Garáž se nachází v klidné části města a zaručuje bezpečné a klidné prostředí pro vaše věci. Garáž je dobře udržovaná a čistá.

Pokud hledáte garáž v klidné lokalitě na ulici Merhautova, nebojte se nás kontaktovat a domluvte si prohlídku této garáže.

We offer for rent a garage with an area of 18 m² in the courtyard on Merhautova street behind the house at Merhautova 74. This garage is ideal for storing your vehicle or other belongings. The garage is located in a quiet part of the city and ensures a safe and peaceful environment for your belongings. The garage is well-maintained and clean.

If you are looking for a garage in a quiet location on Merhautova street, do not hesitate to contact us and arrange a viewing of this garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu861845
Dostupné od30. 9. 2024
Plocha garáže18

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.