Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem nebytového prostoru 70 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem nebytového prostoru 70 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem nebytového prostoru 70 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem nebytového prostoru 70 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem nebytového prostoru 70 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem nebytového prostoru 70 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem nebytového prostoru 70 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem nebytového prostoru 70 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj
Pronájem nebytového prostoru 70 m², Vojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj

Pronájem nebytového prostoru • 70 m² bez realitkyVojtěšská, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Vojtěšská, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby200 Kč
+ Poplatky za energie2 200 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 22 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Pronajmu částečně vybavený nebytový prostor o celkové ploše 70 m2 s možností parkování a garáže. Tato moderní nemovitost nabízí ideální prostor pro vaše podnikání či další aktivity.

Dispozice prostoru je volná, což vám umožní přizpůsobit si ho dle vašich potřeb a představ. Díky parkování na zahradě anebo v garáži se nemusíte bát o bezpečnost vašeho vozidla či o nedostatek parkovacích míst pro vaše zákazníky či zaměstnance.

Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě centra města Neratovice, v Rezidenci Vojtěšská. Nízkoenergetický objekt, kde se snoubí pohodlí a dostupnost veškeré občanské vybavenosti. Pokud hledáte prostor pro své bydlení, podnikání či další aktivity, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvíme si prohlídku.

Možnost virtuální 3D prohlídky na webu: https://rezidencevojtesska324.cz/byty/

Byt 5 - Ateliér.

Moderní kancelář v Rezidenci Vojtěšská, nízkoenergetický objekt v centru Neratovic. Město s vynikající občanskou infrastrukturou a výbornou dopravní dostupností do Prahy, Mělníka, Mladé Boleslavy a Kralup. Zastávka MHD - busy 471, 348 a 351 - pouze 2 minuty chůze od objektu, vlaková zastávka Neratovice Město 5 min, Neratovice Hlavní nádraží pouze 8 min pohodové chůze. Možnost parkování na dvoře pod kamerou. 3 min chůze od objektu je rozsáhlý park s restaurací se zahrádkou.

Ateliérová - podkrovní, vzdušná, prosluněná, klimatizovaná a plně vybavená ateliérová kancelář s vysokorychlostním DSL internetem od O2 s AVG rychlostí download 96 Mbps, upload 28 Mbps.

Včetně vlastní - plně vybavené kuchyně, velkého krbu, praktické šatny a archivu na dokumenty. Chodba a vlastní toaleta. Umístěno v 3NP Rezidence Vojtěšská. Nízkoenergetický, nadstandardně vybavený, autonomní objekt. Vlastní generátor tepla, elektřiny, zásobník vody. Střešní okna s výhledem na východ i západ. Střežený objekt - PCO, alarm, kamery. Společná chodba po vstupu do objektu. Přístup pouze po schodech. Vlastní měřáky spotřeby energií. Možnost parkování ve dvoře anebo v garáži za poplatek.

S ohledem na charakter objektu a vzhledem ke zvýšeným nárokům na požární zabezpečení pouze nekuřáci. Místo pro kuřáky je vyhrazeno na zahradě u betonového grilu. Zájemci o prohlídku musí předložit čistý trestní rejstřík a doklad o bezdlužnosti. Bez domácích mazlíčků. Dřevěná podlaha.

Rent a partially furnished commercial space with a total area of 70 m2 with parking and garage. This modern property offers an ideal space for your business or other activities.

The layout of the space is free, so you can adapt it to your needs and wishes. With parking in the garden or in the garage, you will not have to worry about the security of your vehicle or the lack of parking for your clients or employees.

The property is located in a quiet area that combines convenience and access to all amenities. If you are looking for a space for your business or other activities, please contact me to arrange a viewing.

You can take a virtual 3D tour on the web: https://rezidencevojtesska324.cz/byty/

Apartment 5 - Studio.

Modern office in Rezidence Vojtěšská, low energy building in the centre of Neratovice. Town with excellent civic infrastructure and excellent transport connections to Prague, Mělník, Mladá Boleslav and Kralupy. Public transport stop - buses 471, 348 and 351 - only 2 minutes walk from the building, train stop Neratovice City 5 min, Neratovice Main Station only 8 min comfortable walk. 3 min walk from the property is a large park with a restaurant with a garden.

Studio - attic, airy, sunny, air-conditioned and fully equipped studio office with high-speed DSL internet from O2. Includes own - fully equipped kitchen, large fireplace, practical cloakroom and filing cabinet. Corridor and private toilet. Located on the 3rd floor of Residence Vojtěšská. Low energy, well equipped, autonomous building. Own heat generator, electricity, water tank. Roof windows facing east and west. Secure building - PCO, alarm, cameras. Common corridor after entering the building. Access by stairs only. Own energy meters. Possibility to park in the courtyard or garage for a fee.

Due to the nature of the building and due to the increased requirements for fire safety only non-smokers. Space for smokers is reserved in the garden by the concrete grill. Interested applicants must provide a clean criminal record and proof of no debt. No pets. Wood flooring.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu861334
VybavenoČástečně
PENBB - Velmi úsporná
Plocha nebytového prostoru70
Dostupné od1. 11. 2024

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.