Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej nebytového prostoru 53 m², Vinohradská, Praha, Praha
Prodej nebytového prostoru 53 m², Vinohradská, Praha, Praha
Prodej nebytového prostoru 53 m², Vinohradská, Praha, Praha

Prodej nebytového prostoru • 53 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Vinohrady

Nepřehlédněte
Vinohradská, Praha - VinohradyParkování • Sklep 1,2 m²
Cena7 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 959 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji obchodní prostor o ploše 53 m2 v prestižní ulici Vinohradská. Obchodní prostor je situovaný v přízemí domu, který současně prochází kompletní rekonstrukcí, dokončení které je plánované na konec roku 2024. Rekonstrukce zahrnuje nové fasády domu, kompletní opravu vnitřní haly a vnitřního dvoru domu, přístup ke kterému bude mít i nový vlastník prostoru.

Vstupní hala bude mít reprezentativní a honosný vzhled. Mramorová dlažba, dveře z ořechového dřeva, designové lustry z broušeného skla.

Recepční v domě vám na přání vyzvedne balík nebo uvede návštěvu, spravuje online aplikaci celého domu i rezervační systém sauny, a střeží vaše bezpečí.

Obrovskou výhodou prostoru je rovněž přístup k wellness zóně, která se nachází přímo v domě a ve které si báječně odpočinete.

Obchodní prostor se prodává ve stavu fit out, což novému majiteli zajišťuje možnost úprav dle vlastních představ. Obrovskou výhodou je také možnost přikoupení sousedního prostoru a společného propojení dvou prostorů.

K dispozici je sklep o velikosti 1.2 m2, který poslouží pro uložení vašich věcí či jako technický prostor. Parkování a garáž nejsou součástí nabídky, ale v okolí je dostatek veřejných parkovacích míst.

Jedná se o lukrativní lokalitu, dům se nachází v těsné blízkosti tramvajových zastávek a v nedaleké vzdálenosti od metra Flora.

Tento prostor nabízí neomezené možnosti pro vaše budoucí podnikání či investice.

Kontaktujte mě prostřednictvím zpráv a domluvte si prohlídku této zajímavé nemovitosti. Buďte první, kdo využije potenciál tohoto prostoru pro své podnikatelské plány.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu860577
VybavenoNevybaveno
PENBB - Velmi úsporná
Plocha nebytového prostoru53
Dostupné od7. 9. 2024

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 1,2 m²
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.