Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyPuškinovo náměstí, Praha - Bubeneč

Puškinovo náměstí, Praha - BubenečČástečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Majitel domu nabízí k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruovaný, příjemný a tichý byt s dispozicí 1+1 s celkovou plochou 40 m2, v přízemí cihlového domu s okny do tichého vnitrobloku v rezidenční čtvrti Praha 6 - Bubeneč.

Dům navrhl Arch. Stivo Vacek, jedná se o dům s typickými funkcionalistickými prvky, především promyšlenou dispozicí a velkými okny, díky kterým je v bytech dostatek světla. Dům je velice pěkný, je vybaven výtahem, centrálním vytápěním a ohřevem teplé vody, které zajišťuje vlastní domovní kotelna, před domem je pěkný park. K dispozici je kabelový internet od Vodafone, v domě jsou instalovány bezpečnostní kamery.

Parkování je možné v místě na smíšených či rezidentských zónách, ve vedlejším domě je na dotaz možnost placeného garážového stání.

Byt je nově po celkové po rekonstrukci, má novou kuchyňskou linkou s nerezovým dřezem, indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí, kombinovanou lednicí s mrazákem. Pokoj má parketovou podlahu. Koupelna je vybavena umyvadlem, sprchovým koutem, WC a přípravou na pračku.

Lokalita Bubenče je skvělé a vyhledávané místo k bydlení. Je zde velice bezpečno, místo má výbornou dopravní dostupnost, stanice metra i tramvají Dejvická i Hradčanská jsou vzdálené cca 5 minut chůze. V okolí je veškerá občanská vybavenost jako potraviny, řezník, banky, pošta, restaurace, cukrárny, kavárny, školy, školky, zdravotní péče apod. Nedaleko pěšky je park Stromovka, v krátké dojezdové vzdálenosti jsou parky Šárka a Letenské sady.

Poplatky za služby zahrnují spotřebu elektřiny v bytě i veškeré nezbytné služby domu, tj. topení a ohřev teplé vody, vodné a stočné, odvoz komunálního odpadu, úklid a osvětlení společných prostor domu, užívání výtahu.

Pokud se Vám byt líbí, kontaktujte mne a domluvíme si termín prohlídky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu860381
Dispozice1+1
Dostupné od5. 9. 2024
Podlaží1. podlaží z 6
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.