Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem bytu 2+kk 42 m², Pujmanové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 42 m², Pujmanové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 42 m², Pujmanové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 42 m², Pujmanové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 42 m², Pujmanové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 42 m², Pujmanové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 42 m², Pujmanové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 42 m², Pujmanové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 42 m², Pujmanové, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 42 m², Pujmanové, Praha, Praha

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyPujmanové, Praha - Nusle

Pujmanové, Praha - NusleVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 19 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Nabízíme pronájem světlého bytu 2+kk o rozloze 42 m² v klidné lokalitě Prahy 4 - Nusle, ulice Pujmanové. Byt se nachází v 5. patře zrekonstruovaného panelového domu, který je nově zateplený a vybavený novým výtahem a střechou.

Byt je plně zařízený a nabízí vše potřebné pro komfortní bydlení: kuchyňská linka s lednicí a mrazákem, myčka, jídelní stůl se židlemi, sedací souprava, obývací stěna, konferenční stolek, pračka, prostorná vestavěná skříň a manželská postel s nočními stolky. Součástí bytu je také komora.

Výborná dostupnost MHD – stanice metra Pražského povstání je vzdálena 4 minuty chůze, stanice metra Pankrác 6 minut, a autobusová zastávka Děkanka je jen 90 metrů od domu. V pěší vzdálenosti se nachází nákupní centrum Arkády Pankrác, Centrální park, restaurace a další služby. Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti, včetně polikliniky, škol, školek a bank.

Byt je ideální pro max. dvě osoby. Preferujeme nájemníky bez domácích mazlíčků. Elektřina bude převedena na nájemce.

Měsíční nájemné činí 19 000 Kč + 5 000 Kč za služby a vodu. Vratná kauce je 25 000 Kč.

K nastěhování ihned. Nabídka je od přímého majitele, takže neplatíte provizi.

Realitní kanceláře, prosím, nevolejte.

___________

English:

We are offering a bright 2+kk apartment with an area of 42 m² in a peaceful area of Prague 4 - Nusle, located on Pujmanová Street. The apartment is situated on the 5th floor of a recently renovated panel building that has been newly insulated and fitted with a modern elevator and a new roof.

The apartment is fully furnished and includes everything needed for comfortable living: a modern kitchen with a refrigerator and freezer, a dishwasher, a dining table with chairs, a sofa, a living room unit, a coffee table, a washing machine, a spacious built-in wardrobe, and a double bed with nightstands. The apartment also comes with a storage room.

Public transport is easily accessible – the Pražského povstání metro station is a 4-minute walk away, the Pankrác metro station is 6 minutes away, and the Děkanka bus stop is just 90 meters from the building. Within walking distance, you will find the Arkády Pankrác shopping center, Central Park, restaurants, and other services. All essential amenities are nearby, including a polyclinic, schools, and kindergartens.

The apartment is ideal for two people. We prefer tenants without pets. Electricity will be transferred to the tenant's name.

The monthly rent is 19,000 CZK + 5,000 CZK for services and water. The refundable deposit is 25,000 CZK.

Available for immediate move-in. This offer is directly from the owner, so no commission fees apply.

Real estate agencies, please do not call.

We offer for rent a bright 2+kk apartment with an area of 42 m² in a quiet location in Prague 4 - Nusle, Pujmanové street. The apartment is located on the 5th floor of a renovated panel building, which is newly insulated and equipped with a new elevator and roof.

The apartment is fully furnished and offers everything needed for comfortable living: modern kitchen with fridge and freezer, dishwasher, dining table with chairs, sofa, living room wall unit, coffee table, washing machine, spacious built-in wardrobe, and a double bed with bedside tables. The apartment also includes a storage room.

Excellent public transport accessibility - Prague Povstání metro station is a 4-minute walk away, Pankrác metro station is 6 minutes away, and the Děkanka bus stop is only 90 meters from the building. Within walking distance, there is the Arkády Pankrác shopping center, Central Park, restaurants, and other services. All amenities are nearby, including a clinic, schools, kindergartens, and banks.

The apartment is ideal for a maximum of two people. We prefer tenants without pets. Electricity will be transferred to the tenant.

The monthly rent is 19,000 CZK + 5,000 CZK for services and water, electricity is paid separately. The refundable deposit is 25,000 CZK.

Available for immediate move-in. The offer is from the direct owner, so no commission is required.

Real estate agencies, please do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu860349
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 9. 2024
Podlaží5. podlaží z 7
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyPanel
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.