Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyAltajská, Praha - Vršovice

Nepřehlédněte
Altajská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 5,5 m²
Cena11 240 000 Kč

Tato nemovitost již od 47 668 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej moderního bytu 2+kk v rezidenci 4BLOK, Praha Vršovice

Nabízíme k prodeji moderní 2+kk byt o ploše 56 m², situovaný ve 3. patře cihlové novostavby s výtahem, v prestižní rezidenci 4BLOK na adrese Altajská 4, Praha Vršovice. Tento projekt, dokončený v říjnu 2017, byl vybudován na místě bývalé továrny Tesla, čímž propojuje moderní architekturu s bohatou historickou tradicí této oblasti.

Projekt 4BLOK je známý svým inovativním přístupem k designu a architektuře, který reflektuje současné trendy, včetně důrazu na funkčnost a využití přírodních materiálů, jako je dřevo. Uvnitř rezidence se nachází krásně udržovaný park, který je přístupný pouze pro obyvatele a jejich návštěvy, což vytváří klidné a příjemné prostředí pro život.

Lokalita Vršovice nabízí vynikající občanskou vybavenost. V blízkosti se nachází obchodní centrum Eden, které poskytuje široký výběr obchodů a služeb, a vlakové nádraží, které usnadňuje cestování po Praze i mimo ni. Tramvajové linky zajišťují rychlou dopravu do centra města. Milovníci sportu ocení, že rezidence se nachází mezi dvěma významnými sportovními areály – Fortuna Arena na jedné straně a stadion Dolíček, domov fotbalového klubu Bohemians Praha, známého jako „Klokani“, na straně druhé.

Pro rodiny s dětmi je v okolí několik kvalitních škol, což činí tuto lokalitu atraktivní pro všechny věkové skupiny. Pro ty, kteří využívají automobil, je k dispozici možnost parkování přímo u budovy.

V okolí se také nachází několik kaváren a restaurací, kde si můžete vychutnat příjemné posezení. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení v atraktivní části Prahy.

Pokud máte zájem o prohlídku tohoto jedinečného bytu, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na vaše zájemce!

Sale of a modern 2+kk apartment in the 4BLOK residence, Prague Vršovice

We offer for sale a modern 2+kk apartment with an area of 56 m², located on the 3rd floor of a brick new building with an elevator, in the prestigious 4BLOK residence at Altajská 4, Prague Vršovice. This project, completed in October 2017, was built on the site of the former Tesla factory, connecting modern architecture with the rich historical tradition of this area.

The 4BLOK project is known for its innovative approach to design and architecture, reflecting current trends, including an emphasis on functionality and the use of natural materials such as wood. Inside the residence, there is a beautifully maintained park accessible only to residents and their guests, creating a peaceful and pleasant living environment.

The Vršovice location offers excellent amenities. Nearby is the Eden shopping center, which offers a wide range of shops and services, as well as a train station that facilitates travel within Prague and beyond. Tram lines provide quick transportation to the city center. Sports enthusiasts will appreciate that the residence is located between two major sports venues - the Fortuna Arena on one side and the Dolíček stadium, home of the football club Bohemians Prague, known as the "Klokani", on the other side.

For families with children, there are several quality schools in the area, making this location attractive for all age groups. For those who use a car, there is the option of parking directly at the building.

There are also several cafes and restaurants nearby where you can enjoy a pleasant time. This apartment is an ideal choice for those seeking modern and comfortable living in an attractive part of Prague.

If you are interested in viewing this unique apartment, do not hesitate to contact me. I look forward to hearing from you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu860139
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 9. 2024
Podlaží3. podlaží z 6
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5,5 m²
Výtah
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.