Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 17 m² bez realitkySekaninova, Praha - Nusle

Rezervováno
Sekaninova, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby580 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Dobrý den, jako majitele nabízíme k pronajmu tento komplet zrekonstruovány byt (elek. rozvody, plyn. vedení, voda, odpad, štuky, podlaha, nová euro okna, nová kuchyňská linky vč. spotřebičů (plyn. deska, el. horkovzdušná trouba, digestoř). Energetický štítek domu není vypracován, jedná se o cihlový dům (byt je vybaven novým kondenzačním plynovým kotlem a má zatepleté sadrokartonové stropy. Byt o dispozici 1+kk s šatničkou (pračkou), velikostně 17 m2 se nachází v Sekaninově ulici. Byt je situován do vnitrobloku, který Vam zajistí absolutní klid. Byt je v prvním nadzemním podlaží (bez vytahu). Lokalita nabízí výbornou občanskou vybavenost (supermarket Lidl, lekarna, nemocnice atd.) a dopravní dostupnost. Kousek od domu se nachází hned několik tramvajových linek, a v docházkové vzdálenosti je i stanice metra C - Vyšehrad. Naproti domu je velký park Folimanka (možnost rekreačního sportu, procházek atd.). Dům je umístěn v bezprostřední blízkosti oblíbeného Vyšehradu, který je příjemným místem pro relaxaci i aktivní odpočinek.

Vyse měsíčního najmu 11.000 Kč + poplatky na zálohy (vodné a stočené, uklid společných prostor, osvětlení spol. prostor, odvoz domovniho odpadu 580,-/1 osoba). Plyn a elek. hradi nájemce primo dodavateli. Při podpisu smlouvy se platí kauce ve výši 22.000 Kč.

K nastehovani ihned. Pouze k dlouhodobému pronajmu. Nezávazné prohlídky jsou vítány.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu860121
Dispozice1+kk
Dostupné od4. 9. 2024
Podlaží2. podlaží z 4
PENBC - Úsporná
Užitná plocha17
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
Konstrukce budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.