Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem bytu 1+kk 22 m², Osadní, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 22 m², Osadní, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 22 m², Osadní, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 22 m², Osadní, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 22 m², Osadní, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 22 m², Osadní, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 22 m², Osadní, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 22 m², Osadní, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 22 m², Osadní, Praha, Praha

Pronájem bytu 1+kk • 22 m² bez realitkyOsadní, Praha - Holešovice

Osadní, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné35 527 Kč

+ Poplatky za energie6 269 Kč
+ Administrativní poplatky24 550 Kč

Pokračovat na rezervaci

Nájemné i poplatky platí pro pronájem na 8 měsíců. Tuto nabídku je však možné si pronajmout přes Flatio již od 1 měsíce. Administrativní poplatek je pro kratší pronájmy nižší. Pronájmy kratší než 6 měsíců jsou vždy bez kauce.


Nové komfortní bydlení v centru Holešovic. Vítejte v našem moderním apartmánu Osada v srdci Holešovic, jedné z nejživějších a nejumělečtějších pražských čtvrtí, kde je poznávání města snadné a pohodlné. Městská hromadná doprava a parkování jsou hned za rohem.

Pouhých 10 minut metrem se dostanete do historického centra Prahy, kde na vás čeká staletá historie a úchvatná architektura. Pokud si chcete odpočinout, Stromovka, nejkrásnější pražský park, je vzdálena pouhých 15 minut chůze nebo dvě zastávky tramvají.

Nově zrekonstruovaný apartmán nabízí pohodlí a požitek v každém detailu. Těšit se můžete na útulnou ložnici, plně vybavenou kuchyň, moderní koupelnu a vysokorychlostní Wifi. Ideální základna pro vaše pražské dobrodružství.“

K domu náleží soukromá zahrada se vzrostlými stromy, které poskytují příjemný letní stín, zabezpečená plotem. Společné prostory jsou monitorovány bezpečnostními kamerami.

Respektuji vaše soukromí, takže míra interakce je zcela na vás. Pokud budete během svého pobytu cokoli potřebovat, můžete mě snadno kontaktovat prostřednictvím aplikace Airbnb nebo telefonicky. Ať už hledáte místní tipy, nebo dáváte přednost poznávání na vlastní pěst, jsem tu, abych váš pobyt podpořil jakýmkoli způsobem. Neváhejte se na mě kdykoli během své návštěvy obrátit.

Flexibilní check-in, bezvadný apartmán a všechny základní věci k dispozici. Vychutnejte si místní umění, kulturu a stravování jen pár kroků od vás. Jsme tu, abychom se s vámi podělili o místní tipy a pomohli vám co nejlépe využít tuto dynamickou čtvrť.

New comfort living in center of vibrant Holešovice. Welcome to our modern apartment Osada in the heart of Holešovice, one of Prague’s most vibrant and artistic neighborhoods, where exploring the city is both easy and comfortable. Public transport and parking is just around the corner.

Just 10 minutes by metro brings you to the historic heart of Prague, where centuries of history and stunning architecture await. For a relaxing escape, Stromovka, Prague's most beautiful park, is just a 15 minutes walk or two tram stops away.

The newly renovated apartment offering comfort and enjoyment in every detail. Enjoy a cozy bedroom, fully equipped kitchen, modern bathroom, and high-speed Wifi. The perfect base for your Prague adventure."

The house has a private garden with mature trees that provide pleasant summer shade, secured by a fence. The common areas are monitored by security cameras.

I respect your privacy, so the level of interaction is entirely up to you. You can reach me easily through the Airbnb app or by phone if you need anything during your stay. Whether you’re looking for local tips or prefer to explore on your own, I’m here to support your stay in whatever way you wish. Feel free to reach out anytime during your visit.

Flexible check-in, a spotless apartment, and all essentials provided. Enjoy local art, culture, and dining just steps away. We’re here to share local tips and help you make the most of this dynamic neighborhood.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu859813
Dispozice1+kk
Dostupné od10. 10. 2024
Užitná plocha22
VybavenoVybaveno
Podlaží1. podlaží

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDOrtenovo náměstí
🚶 152 m (2 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 383 m (5 min)
ObchodP&M
🚶 139 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 396 m (5 min)
RestauraceAbsolutní bowling
🚶 141 m (2 min)
LékárnaLékárna Osadní
🚶 251 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola T. G. Masaryka
🚶 338 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 733 m (9 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 126 m (2 min)
Hřiště
🚶 266 m (3 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.