Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej pozemku 2.107 m², Brandýsek, Středočeský kraj
Prodej pozemku 2.107 m², Brandýsek, Středočeský kraj
Prodej pozemku 2.107 m², Brandýsek, Středočeský kraj
Prodej pozemku 2.107 m², Brandýsek, Středočeský kraj

Prodej pozemku • 2107 m² bez realitkyBrandýsek - Brandýsek, Středočeský kraj

Brandýsek - Brandýsek, Středočeský kraj
Cena5 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 265 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej slunného pozemku v klidné části Brandýska

Máme pro vás jedinečnou příležitost pořídit si pozemek na skvělém místě, kde se snoubí klid a příroda s výbornou dostupností do města. Tento slunný pozemek o rozloze 810 m² se nachází na konci tiché ulice v obci Brandýsek, ideální pro stavbu rodinného domu. K pozemku navíc patří zahrada o velikosti 1297 m², kde si můžete vytvořit svou oázu klidu.

Pozemek se pyšní krásnými výhledy do okolní přírody, a sousedí s rodinným domem, což zajišťuje nejen soukromí, ale i příjemné sousedství. Přístup na pozemek je po zpevněné komunikaci, kde jsou již vedeny přípojky inženýrských sítí a na pozemku je připravena nika pro elektro a plyn.

Obec Brandýsek nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně obchodů, lékaře a škol, což zajišťuje pohodlí pro rodinný život. Dopravní dostupnost je výborná – město Kladno je vzdáleno pouhých 7 km, a za 15 minut jste na letišti Václava Havla. Do pražských Dejvic se dostanete za méně než půl hodiny. Okrajem obce vede dálnice D7 s rychlým napojením na hlavní tahy, a pravidelná autobusová i železniční spojení vás pohodlně zavezou do Kladna, Kralup nad Vltavou, nebo přímo do Prahy.

Tento pozemek nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s možností volnočasových aktivit v přírodě a současně rychlou dostupnost do hlavního města. Neváhejte a přijďte se přesvědčit sami.

V případě zájmu o více informací či prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Sale of a sunny plot in a quiet part of Brandýsek

We offer you a unique opportunity to acquire a plot in a prime location where tranquility and nature meet excellent city accessibility. This sunny plot of 810 m² is located at the end of a quiet street in the village of Brandýsek, ideal for building a family home. Additionally, the property includes a 1,297 m² garden where you can create your own oasis of peace.

The plot boasts beautiful views of the surrounding nature and borders a family house, ensuring not only privacy but also pleasant neighborhood relations. Access to the plot is via a paved road, with utility connections already available, and an installation space for electricity and gas is prepared on the property.

The village of Brandýsek offers complete civic amenities, including shops, a doctor, and schools, ensuring convenience for family life. The transportation accessibility is excellent – the town of Kladno is just 7 km away, and you can reach Václav Havel Airport in 15 minutes. Prague's Dejvice district is less than half an hour away. The D7 highway runs along the edge of the village, providing quick access to major routes, and regular bus and train connections conveniently take you to Kladno, Kralupy nad Vltavou, or directly to Prague.

This plot offers an ideal combination of peaceful living with opportunities for leisure activities in nature, while still maintaining quick access to the capital. Don't hesitate to come and see for yourself.

If you are interested in more information or a viewing, feel free to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu859517
Plocha pozemku2 107
Dostupné od1. 9. 2024
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.