Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+1 • 180 m² bez realitkyMalá Hraštice - Malá Hraštice, Středočeský kraj

Malá Hraštice - Malá Hraštice, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 6 m²
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Vratná kauce56 000 Kč


Nabízím k pronájmu novostavbu cihlového domu s dispozicí 4+1 o celkové ploše 180 m2 na pozemku o rozloze 480 m2. Tato částečně vybavená nemovitost nabízí komfortní bydlení s možností parkování v garáži i před domem. Dům disponuje pěknou zahradou, dětským bazenem a dvěma balkóny. Dům nabízí prostorný interiér pro pohodlné bydlení. Možnost spolubydlení není, což zaručuje klid a soukromí. V případě zájmu o prohlídku či další informace mě kontaktujte prostřednictvím zpráv / komunikační platformy. Tato nemovitost je ideální pro rodinu hledající moderní a prostorné bydlení v klidné lokalitě. Buďte první, kdo si zajistí tento skvělý domov pro svou rodinu!

I offer for rent a newly built brick house with a layout of 4+1 with a total area of 180 m2 on a plot of 480 m2. This partially furnished property offers comfortable living with the possibility of parking in the garage or in front of the house. The house has a nice garden, a children's pool, and two balconies. The house offers a spacious interior for comfortable living. Co-living is not possible, ensuring peace and privacy. If you are interested in a viewing or further information, please contact me via messages/communication platform. This property is ideal for a family looking for modern and spacious living in a quiet location. Be the first to secure this great home for your family!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu859431
Dispozice4+1
Dostupné od31. 8. 2024
StavNovostavba
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
Plocha pozemku480
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 6 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.