Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 98 m² bez realitkyNa Laurové, Praha - Smíchov

Developerský projekt
Na Laurové, Praha - SmíchovNovostavba • Výtah • Parkování • Garáž
Cena15 795 500 Kč

Tato nemovitost již od 66 988 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zvýhodněná cena při koupi bytové jednotky LAU_B6.1 platná pouze do 30. 9. 2024.

Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk v osobním vlastnictví o výměře 98,2 m², který se nachází v 6. podlaží nového developerského projektu Rezidence Laurová v atraktivní lokalitě Praha 5 - Smíchov. K bytu náleží dvě garážová stání, sklep a dva balkony 10m2 a 12,6 m2, které nejsou započteny v podlahové ploše bytu. Celková plocha včetně balkonu a sklepa je 126,9 m2. Garážové stání je s přípravou na možnost připojení na elektromobil.

Cena bytu je včetně DPH a bez garážových stání.

Orientace teras je na východ a na západ, jedna z teras je orientovaná do vnitrobloku, druhá do ulice Na Laurové.

Hlavní obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout má rozměr 28,6 m2 a disponuje vstupem na balkon, ložníce s rozměrem 14,4 m2 je s en-suite koupelnou se sprchou a WC, další pokoje mají15,4 m2 a 9,7 m2, koupelna je s vanou a WC. V bytě se nachází další samostatný záchod( celkem 3 x WC) a také komora. Vstup na západní balkon je ze dvou pokojů.

V Rezidenci Laurová je kladen důraz na použití kvalitních materiálů a moderních technologií, jako jsou dřevěné podlahy, podlahové vytápění, příprava pro chladící jednotky, rekuperace, elektrické venkovní žaluzie a bezfalcové dveře s výškou 2,1 m.

Rezidence Laurová se nachází mezi ulicemi Radlická a Na Laurové, což zajišťuje výbornou dostupnost do centra města. Metro B – Radlická je vzdáleno cca 750 m. V budově jsou k dispozici exkluzivní společné prostory a služby, jako je reprezentativní vstupní hala, recepce 24/7, zasedací místnost pro soukromá jednání, společné prostory pro kočárky, kola a koloběžky a vnitroblok s parkovou úpravou výhradně pro rezidenty. Na střeše 6. NP je umístěna společná pobytová střešní zahrada SKY TOP s intenzivní zelení a technologií objektu.

V Rezidenci Laurová je na výběr z dalších bytových jednotek různých dispozic. Projekt bude dokončen ve 4. čtvrtletí roku 2026. Pro více informací a sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte.

Special price for purchasing the apartment unit is valid only until 30.9.2024.

We offer for sale a spacious 4+kk apartment in personal ownership with an area of 98.2 m², located on the 6th floor of the new residential project Residence Laurová in the attractive location of Prague 5 - Smíchov. The apartment includes two garage parking spaces, a cellar, and two balconies of 10m2 and 12.6 m2, which are not included in the floor area of the apartment. The total area including the balcony and cellar is 126.9 m2. The garage parking space is prepared for possible connection to an electric car. The price of the apartment includes VAT and excludes the garage parking spaces.

The orientation of the terraces is east and west, one of the terraces faces the inner block, the other faces Na Laurová street.

The main living room with a preparation for a kitchenette has a size of 28.6 m2 and has access to the balcony, the bedroom with a size of 14.4 m2 has an en-suite bathroom with a shower and WC, the other rooms are 15.4 m2 and 9.7 m2, the bathroom has a bathtub and WC. The apartment also has an additional separate toilet (a total of 3 x WC) and a storage room. The entrance to the western balcony is from two rooms.

Residence Laurová focuses on the use of quality materials and modern technologies, such as wooden floors, underfloor heating, preparation for cooling units, recuperation, electric outdoor blinds, and seamless doors with a height of 2.1 m.

Residence Laurová is located between Radlická and Na Laurové streets, ensuring excellent access to the city center. Metro B - Radlická is approximately 750 m away. The building offers exclusive common areas and services, such as a representative entrance hall, 24/7 reception, meeting room for private meetings, shared spaces for strollers, bikes, and scooters, and an inner block with park landscaping exclusively for residents. On the roof of the 6th floor is a shared residential rooftop garden SKY TOP with intensive greenery and the building's technology.

In Residence Laurová, there is a selection of other apartment units of various layouts available. The project will be completed in the 4th quarter of 2026. For more information and to schedule a viewing, please contact us.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu858984
Dispozice4+kk
Dostupné od28. 8. 2024
Podlaží6. podlaží z 7
Konstrukce budovySmíšená
RizikaPrověřit »
Užitná plocha98
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Výtah
Parkování
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.