Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Modrá, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Modrá, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Modrá, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Modrá, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Modrá, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Modrá, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Modrá, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Modrá, Praha, Praha

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyModrá, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Modrá, Praha - StodůlkyVybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce19 500 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 19 500 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Útulný, tichý byt 2+kk (45m2) v osobním vlastnictví po kompletní rekonstrukci v městské části Praha – Stodůlky. Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost - 5 minut chůze od stanice metra B a od obchodního centra Lužiny, 15 minut autem od letiště, 2 minuty chůze na autobusovou zastávku Archeologická. Metrem se dostanete za 16 minut do centra Prahy na Václavské náměstí. Byt leží přímo u Centrálního parku a 10 minut chůze od Prokopského údolí, které je ideální na procházky, jízdu na kole a další aktivity. 

 

Byt se nachází v 9. patře v domě se 2 výtahy. Jeho součástí je ložnice s manželskou postelí (šířka 180 cm), šatní skříní a komodou, dále obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelním stolem a rozkládacím gaučem (šířka 140 cm), na kterém se po rozložení pohodlně vyspí 2 osoby. Koupelna s WC a velkým sprchovým koutem. Na chodbě je velká vestavěná skříň se spoustou úložného prostoru.

 

Byt je plně zařízený a vybavený všemi spotřebiči - lednice, myčka, pračka, indukční sporák s troubou, mikrovlnka, toastovač, topinkovač, rychlovarná konvice, kávovar, smartTV, fén, kulma. Součástí vybavení bytu je i nádobí, potřeby na vaření, na úklid a na praní (koš na prádlo, sušák).

Bezplatné parkování před domem.

Byt je vhodný spíše pro pár. Volný od září 2024. Prohlídky bytu probíhají od 1. 9.

Cozy, quiet 2+kk apartment (45m2) in personal ownership after complete reconstruction in the Prague district of Stodůlky. Excellent transport accessibility and civic amenities - 5 minutes walk from the metro station B and from the shopping center Lužiny, 15 minutes by car from the airport, 2 minutes walk to the bus stop Archeologická. By metro, you can reach the center of Prague at Wenceslas Square in 16 minutes. The apartment is located right next to the Central Park and a 10-minute walk from Prokopské údolí, which is ideal for walks, cycling, and other activities.

The apartment is located on the 9th floor in a building with 2 elevators. It consists of a bedroom with a double bed (width 180 cm), a wardrobe, and a chest of drawers, as well as a living room with a kitchenette, dining table, and a sofa bed (width 140 cm) on which 2 people can comfortably sleep when unfolded. Bathroom with toilet and large shower. In the hallway, there is a large built-in wardrobe with plenty of storage space.

The apartment is fully furnished and equipped with all appliances - fridge, dishwasher, washing machine, induction cooker with oven, microwave, toaster, sandwich maker, kettle, coffee maker, smartTV, hairdryer, curling iron. The equipment also includes dishes, cooking utensils, cleaning supplies, and laundry supplies (laundry basket, drying rack).

Free parking in front of the building.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu858561
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží9. podlaží z 11
PENBC - Úsporná
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovySmíšená

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.