Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyJ. Bendy, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský kraj

Rezervováno
J. Bendy, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský krajČástečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 3 m² • Lodžie 2,6 m²
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Útulný byt 2+kk v panelové domě nabízí k pronájmu majitel. Nemovitost se nachází ve 4. patře z celkových 8. Dispozice bytu poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení páru nebo studentů, kteří nemají problém s pravidelnou úhradou měsíčního nájmu.

Byt je ve velmi dobrém stavu a částečně vybaven (kuchyňská linka : digestoř, sklokeramicka deska, trouba, lednice), což umožňuje novým nájemníkům přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. K dispozici je parkování před budovou a novy výtah pro pohodlnější přesun mezi jednotlivými podlažími.

Součástí pronájmu je sklep o velikosti 3 m2 a lodžie s venkovními roletami o ploše 2,6m2, která nabízí možnost relaxace na čerstvém vzduchu. Bezbariérový přístup není k dispozici.

Tato nabídka je ideální pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě. Majitele je možné kontaktovat skrz zprávy pro více informací či domluvení prohlídky. Buďte první, kdo využije této skvělé příležitosti a pronajme si tento pěkný byt. Zálohy na energie 3000 Kč, kauce dva nájmy 26000 Kč. Momentálně v bytě probíhají interiérové úpravy. Realitní kanceláře prosim o nekontaktování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu858405
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 9. 2024
Podlaží4. podlaží z 8
Konstrukce budovyPanel
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 2,6 m²
Výtah
Sklep 3 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.