Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyA. Trägera, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský kraj

A. Trägera, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský krajČástečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby80 Kč
+ Poplatky za energie2 420 Kč
+ Vratná kauce14 500 Kč


Pronajmu byt 2+1 v domě v 1. patře v menším bytovém domě v Kněžských Dvorech, 300 m od Bosche. Byt obsahuje předsíň, kuchyni, 2 pokoje a koupelnu se sprchovým koutem a WC. Okna pokojů jsou orientovány na západ. Severní bok domu je zateplený. Byt je po celkové rekonstrukci, v kuchyni je úplně nová kuchyňská linka s novými spotřebiči: lednice, indukční varná deska, el. trouba, digestoř, kompletně nová koupelna. Internet od Starnetu je zdarma. Podlahy jsou vinylové, v kuchyni, předsíni a v koupelně dlažba. Okna plastová. Teplá voda je ohřívána bojlerem, který je umístěn v kotelně. Topení je plynové, kotel je též mimo byt - v kotelně v přízemí. Na všechny energie jsou osazeny měřiče. Byt je vybaven moderním základním nábytkem - dvoulůžko, šatní skříň, záclony. 50 m od domu je zastávka MHD, 700 m vlaková zastávka. Do centra 20 minut MHD, do přírody 5 minut pěšky, v blízkosti jsou cyklotrasy kolem Vltavy. Byt je určen pro 1-2 osoby, preferujeme slušné, spolehlivé a pracující nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Záloha 2500,- Kč na energie je pro 1 pracující osobu přiměřená, po vyúčtování energií se nedoplácí. Při podpisu nájemní smlouvy požadujeme složit první nájemné a první zálohu na energie + kauci ve stejné výši, celkem 29.000,- Kč.

Pokud hledáte útulné bydlení s možností parkování a klidnou lokalitou, neváhejte mi napsat zprávu se stručnými informacemi o sobě a domluvíme si prohlídku. Těším se na Váš zájem!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu858387
Dispozice2+1
Dostupné od25. 8. 2024
Podlaží1. podlaží z 2
Konstrukce budovyCihla
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha46
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.