Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 10 ložnic bez realitkyJablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Pronájem Vily Jablonec Nad Nisou v oblasti Jizerské hory: 10 ložnic, celkem pro 1 až 30 osob.za apartmán za noc: celoročně 2.100kč. Máte zájem bydlet jako na zámku? V tom případě vám nabízíme ubytování v nově zrekonstruované Ertlově vile z roku 1912 v šesti nových apartmánech. Vila nabízí 2 malé a 4 velké kompletně vybavené a vkusně zařízené apartmány. V rámci objektu je také možnost si pronajmout tělocvičnu a relaxační místnost se saunou, krbem, posezením s kuchyňkou, WC a dvěma sprchovými kouty. Vila je kompletně oplocena, vybavena venkovním kamerovým systémem a parkováním na vlastním pozemku s bránou na dálkové ovládání přes telefon. Všechny apartmány jsou napojeny na WI - FI. Vila se nachází v docházkové vzdálenosti od centra Jablonce n. N. a také velmi oblíbené Jablonecké přehrady. Jedná se o velmi klidné místo u lesa. Do krajského města Liberce se dostanete autem za ca. 10 minut a na okraj Prahy za ca. 45 minut.

Vila se nachází na adrese Polní 2316/59,466 01 Jablonec nad Nisou, což je lokalita s mnoha výhodami. Jablonec nad Nisou je malebné město známé svou bohatou historií a krásnou přírodou. Okolí nabízí mnoho možností pro venkovní aktivity, jako jsou turistika, cyklistika a vodní sporty. Město je také proslulé svým sklářským průmyslem, což lze vidět v místních muzeích a galeriích. Díky své poloze v blízkosti Jizerských hor je ideálním výchozím bodem pro zimní sporty.

Parametry nemovitosti

NázevApartmány Ertlova vila
Ložnice10 ložnic
MěstoJablonec Nad Nisou
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 30 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.