Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Velenov, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Velenov, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Velenov, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyVelenov - Velenov, Jihomoravský kraj

Velenov - Velenov, Jihomoravský kraj

Pronájem Chaty Suchý v oblasti Jižní Morava: 1 ložnice, max. 5 osob.chata za noc: celoročně 2.300kč. Vítejte v naší nové krásné chatičce, ideální pro rodiny nebo skupiny přátel až pro 5 osob. Chata Bavlnka nabízí jednu ložnici s manželskou postelí a jednolůžkem, a pohodlný rozkládací gauč pro dvě osoby v obývacím pokoji. Plně vybavená kuchyň vám umožní připravit si vaše oblíbená jídla jako doma. Venku vás čeká malá zahrádka s trampolínou a venkovním posezením, kde si můžete užívat klid a pohodu. Zahrádka je obklopena stromy, které poskytují intimitu a soukromí od sousedních chatek, ač se jedná o chatovou oblast.

Přímo od chatičky vede cestička k vyhlášenému Sušskému rybníku (70m), kde si v létě můžete zaplavat a v zimě zabruslit. Na pláž je to podél vody dalších 250m. V blízkém okolí naší chatičky se nachází spousta zajímavých míst pro všechny milovníky památek, přírodních krás a sportu. Poloha Drahanské vrchoviny je vhodná pro cyklisty, turisty i běžkaře. Blízko najdete i sjezdové lyžování a golfové hřiště Kořenec. K návštěvě lákají přírodní krásy, jako je propast Macocha a Punkevní jeskyně s plavbou na loďičkách. Pro milovníky historie stojí za zmínku hrad a zámek Boskovice, a pro děti Westernové městečko Boskovice.

Parametry nemovitosti

NázevChata v Bavlnce
Ložnice1 ložnice
MěstoSuchý
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 5 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.