Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 43 m² bez realitkyŽofinská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Žofinská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Výtah • Sklep 5 m² • Lodžie 6,5 m²
Měsíční nájemné16 800 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce41 600 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně nový a moderní byt v dispozici 1+kk. Byt se nachází v komplexu budov Nová Karolina v samotném centru Ostravy. Stavba byla dokončena letos v červenci. V bytě bude zrealizována krásná, světle modrá kuchyň, jejíž návrh můžete vidět na jedné z fotek. Kuchyň má zabudované kvalitní spotřebiče, mezi něž patří vestavěná myčka, horkovzdušná trouba, indukční deska a prostorná lednice. Součástí celkové užitné plochy je také zastřešená lodžie o výměře 6m2, která je situována na západ, a která nabízí možnost příjemného posezení. Byt o celkové ploše 43 m2 se nachází ve 4. patře. Skládá se z chodby, ve které je dostatečný prostor na umístění šatní skříně, obyvákem s kuchyní a moderní koupelny s velkým sprchovým koutem. Budoucímu nájemci nabízíme také jako součást bytu minimalistický černý gauč, pračku se sušičkou (dva v jednom) a konferenční stolek. K bytu také náleží sklep o výměře cca 4m2, do kterého se vejde jak jízdní kolo, tak venkovní nábytek.

Tento slunný a útulný byt je ideální pro jednotlivce či mladý pár hledající moderní bydlení v centru Ostravy. Přestože je umístěn v samotném centru, je otočen do vnitrobloku, a tudíž zde není slyšet žádný hluk z dopravy. Adresa bytu je na ulici F. X. Riepla 8.

Termín nastěhování je stanoven na 1. října, v případě zájmu je možný í dřívější termín.

Pokud máte jakékoli otázky nebo zájem o prohlídku, tak mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu856862
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 10. 2024
Podlaží4. podlaží z 6
Užitná plocha43
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 5 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.