Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyPelušková, Praha - Kyje

Nepřehlédněte
Pelušková, Praha - KyjeČástečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 2,24 m² • Terasa 4,12 m²
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím částečně zrekonstruovaný světlý byt 2+kk o celkové ploše 43m2. Byt je umístěný v cihlovém domě s výtahem - novostavba z r. 2005 (PENB – C). Byt disponuje terasou a zděným sklepem. Byt má zařízenou novou kuchyňskou linku se spotřebiči (plyn. sporák, el. trouba, digestoř), nový sprchový kout a novou podlahovou krytinu v obýváku a ložnici. Parkování je možné před a za domem, jedná se o lokalitu bez modrých zón. Byt se nachází v žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. V docházkové vzdálenosti jsou mateřské i základní školy. Orientace bytu je na sever s výhledem do klidného vnitrobloku. Je situován v 5. patře z 6NP s výtahem. Celý dům má vstup na čipový systém a je pod dohledem kamerového sytému a fyzické bezpečnostní služby sídlící v domě 24h denně. V domě je nově nainstalován EPS (elektronický požární systém). Dům je čerstvě po rekonstrukci fasády se zateplením, oken, vnitřních prostorů a výtahu. Výborná dostupnost na metro B - Rajská zahrada a vlakové spojení - pěšky od domu cca 3-5min. Případně je zde i autobusová zastávka cca 50m od domu. Nájemné 16 000 + poplatky cca 3000 (záleží dle spotřeby a počtu nahlášených osob). Vratná kauce je 32 000.

I offer for long-term rent a partially reconstructed bright 2+kk apartment with a total area of 43m2. The apartment is located in a brick building with an elevator - a new building from 2005 (Energy Performance Certificate - C). The apartment has a terrace and a brick cellar. The apartment has a newly furnished kitchen with appliances (gas stove, electric oven, extractor hood). Parking is possible in front and behind the building, it is a location without blue zones. The apartment is located in a desired area with all amenities. Within walking distance are kindergartens and elementary schools. The orientation of the apartment is to the north with a view into a quiet courtyard. It is located on the 5th floor of 6 floors with an elevator. The entire building has an entry with a chip system and is monitored by a camera system and a physical security service located in the building 24 hours a day. The building has a newly installed EPS (electronic fire system). The building has recently been renovated with insulation, windows, interior spaces, and the elevator. Excellent access to metro B - Rajská zahrada and train connections - a 3-5 minute walk from the building. There is also a bus stop about 50m from the building. Rent 17,000 + charges about 3,000 (depending on consumption and number of registered persons). Refundable deposit is 34,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu856521
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží5. podlaží z 6
Konstrukce budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Parkování
Terasa 4,12 m²
Sklep 2,24 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.