Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 10 m² bez realitkySokolovská, Praha - Karlín

Sokolovská, Praha - Karlín
Měsíční nájemné13 995 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce13 995 Kč


Nabízím k pronájmu nebytový prostor o velikosti 10 m², který se nachází v žádané lokalitě Karlín přímo na zastávce tramvaje Karlínského náměstí. Tento prostor je nevybavený, což poskytuje možnost novému nájemci vytvořit si prostor dle svých představ a potřeb.Společné prostory kuchyňka,WC,čekárna.Prostor bude volný od února 2025 z důvodu těhotenství.

Jedná se o ideální možnost pro podnikatele, kteří hledají prostor pro svou malou firmu nebo živnost. Díky své ploše je tento prostor vhodný pro kancelář,maséry,tatéry,kosmetičky atd...

Prostor nenabízí parkování ani garáž, ale v okolí je dostatek možností parkování pro zaměstnance či zákazníky.

Možnost pronajmout i s další osobou na krátký dlouhý týden a střídat se.

Pokud hledáte malý prostor pro svou podnikatelskou činnost, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvíme si prohlídku. Těším se na vaše zájemce!

I offer for rent a non-residential space of 10 m² located in the sought-after location of Karlín, directly at the tram stop Karlínské náměstí. This space is unfurnished, providing the opportunity for a new tenant to create a space according to their own preferences and needs. Shared facilities include a kitchen, toilet, and waiting area. The space will be available from February 2025 due to pregnancy.

This is an ideal opportunity for entrepreneurs looking for space for their small company or business. Due to its size, this space is suitable for an office, massage therapists, tattoo artists, beauticians, etc.

The space does not offer parking or a garage, but there are plenty of parking options in the area for employees or customers.

It is possible to rent with another person on a short or long term basis and alternate.

If you are looking for a small space for your business activities, do not hesitate to contact me via messages and we will arrange a viewing. I look forward to hearing from you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu856478
VybavenoNevybaveno
Plocha nebytového prostoru10
Dostupné od1. 2. 2025

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.