Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 155 m² bez realitkyDobrovského, Praha - Holešovice

Dobrovského, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu o dispozici 5+kk, výměře 155m2, v 5. nadzemním podlaží cihlového domu. Dům je lokalizován ve velmi atraktivní čtvrti. Nemovitost se nachází v těsné blízkosti Heraldových sadů a je velmi dobře dostupná prostřednictvím MHD. V okolí se nachází velké množství obchodů, restaurací a kvalitních škol.

Byt je o dispozici 5+kk, na přiloženém půdoryse se jedná o místnosti 1-9. V bytě se nachází 3 neprůchozí pokoje, jeden průchozí pokoj a velmi prostorná kuchyň, kde není problém umístit jídelní stůl. V byt se nachází nově rekonstruovaná koupelna a samostatná toaleta. Koupelna je vybavena vanou, samostatným sprchovým koutem a dvojitým umyvadlem. Toaleta je v samostatné místnosti, společně s bidetem. V bytě se dále nachází samostatná technická místnost, která slouží pro umístění plynového kotle, pračky/sušičky a jako úložný prostor.

Vytápění je pomocí plynového kotle. Elektřina a plyn je převáděna přímo na nájemníka, voda je placena zálohovými platbami a vyúčtovávána 2x ročně.

Nájemné je tvořeno čistým nájemným ve výši 40.000,- Kč, poplatky za služby ve výši 2.000,- Kč. Záloha na vodu se odvíjí od počtu osob, poplatek je 500,- Kč na osobu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu855947
Dispozice5+kk
Dostupné od10. 8. 2024
Podlaží1. podlaží z 6
Užitná plocha155
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.