Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Valtice, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Valtice, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Valtice, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 7 ložnic bez realitkyValtice - Valtice, Jihomoravský kraj

Valtice - Valtice, Jihomoravský kraj

Pronájem Vily Valtice v oblasti Jižní Morava: 7 ložnic, max. 20 osob.vila za týden: celoročně 84.000kč. Vila Familia je pohodovým místem pro vaše ubytování s domácí atmosférou. V Penzionu Vila Familia se nachází 7 útulných ložnic v podobě dvou až čtyřlůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením. Jeden pokoj je situován jako "rodinný grande" určený pro dva dospělé a až 5 dětí. Dva třílůžkové pokoje jsou určené pro maximálně dva dospělé a jedno dítě. Celková kapacita penzionu je 20 lůžek. Pro větší komfort je hostům k dispozici kompletně vybavená kuchyň (součástí jsou 2 myčky, 5 bodový plynový, sporák, 2 lednice, nádobí pro 20 osob, trouba, 2 varné konvice, mikrovlnná trouba a kávovar Nespresso), prostorná jídelna s obývacím koutem a TV o uhlopříčce 189cm, dětský kout, jídelní dětské židle, velká terasa (120m2) s kvalitním zahradním nábytkem. Součástí objektu je velká garáž se stojany na kola. Před domem se nachází 9 parkovacích míst. Objekt lze pronajmout také jako celek a je vhodný jak pro páry, rodiny s dětmi, tak i firemní skupiny. Pro větší komfort doporučujeme vzít si s sebou přezůvky do ubytování, zámky či jiné bezpečnostní prvky ke kolům, repelenty do přírody.

Je krásné zastavit se, popovídat si, seznámit se, uvolnit se, dát si společně šálek dobré kávy, ať už s blízkým člověkem nebo novým přítelem. Tím vším pro vás Vila Familia bude.

Parametry nemovitosti

NázevVila Familia
Ložnice7 ložnic
MěstoValtice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 20 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.