Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Březí nad Oslavou, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Březí nad Oslavou, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Březí nad Oslavou, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyBřezí nad Oslavou - Březí nad Oslavou, Kraj Vysočina

Březí nad Oslavou - Březí nad Oslavou, Kraj Vysočina

Pronájem Chaty Březí nad Oslavou v oblasti Vysočina: 2 ložnice, celkem pro 2 až 8 osob.chata za noc: celoročně 2.000kč. Pokud chcete strávit svůj volný čas v chatě se srdcem, tak toto je to pravé a jste na správném místě! Nabízíme chatu se sportovním vyžitím při hraní ping - pongu, elektronických šipek a možností půjčení kánoe, s níž můžete objevovat skrytá zákoutí blízkého rybníka Rendlíček. U rybníka je udržovaná malá veřejná pláž s pozvolným vstupem do vody a s molem pro nastupování do lodí. Pokud by Vám byl rybník Rendlíček malý nebo jste jen zatoužili po změně, je možné se vykoupat v okolních rybnících, stejně jako v bazénu ve Žďáře nad Sázavou, Novém Městě na Moravě nebo ve vzdálenější Jihlavě. Chata může být využita jako základna pro cesty do bližšího i vzdálenějšího okolí pěšky nebo na kole za přírodou či památkami. A je na každém, jestli dá přednost blízkému méně známému Přírodnímu parku Bohdalovsko nebo věhlasné památce zařazené na seznam UNESCO - Poutnímu kostelu sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře, případně cisterciáckému klášteru ve Žďáře nad Sázavou z roku 1253 nebo Muzeu nové generace v areálu žďárského zámku.

Určitě ale nemusíte nikam cestovat a můžete si na pozemku u chaty zapálit oheň v ohništi a opéci buřtíky, případně k jejich ohřátí lze využít i gril na dřevěné uhlí.

Parametry nemovitosti

NázevChata Rendlíček
Ložnice2 ložnice
MěstoBřezí nad Oslavou
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 8 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.