Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
No image available

Prodej pozemku • 753 m² bez realitkyZruč nad Sázavou - Zruč nad Sázavou, Středočeský kraj

Zruč nad Sázavou - Zruč nad Sázavou, Středočeský kraj
Cena1 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 513 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji pozemek o celkové rozloze 753 m2 ve velmi atraktivní lokalitě na jižním okraji města Zruč nad Sázavou. Pozemek navazuje na obytnou zástavbu a nachází se dle územního plánu v zastavitelných plochách pro obytnou zástavu, součástí plochy Z5a. Pozemek je mírně svažitý, není zasíťovaný. a je přístupný přes pozemky jiných vlastníků po nezpevněné pěší stezce. Pozemek není zatížen žádnými věcnými břemeny.

V případě zájmu či dalších informací je možné mě kontaktovat skrze zprávy nebo komunikační platformu. Buďte první, kdo využije této skvělé příležitosti a získejte svůj vlastní kousek ráje.

I offer for sale a plot of land with a total area of 753 m2 in a very attractive location on the southern outskirts of the town of Zruč nad Sázavou. The plot adjoins residential buildings and is located in buildable areas for residential buildings according to the land use plan, part of area Z5a. The land is slightly sloping, not connected to utilities, and accessible through the land of other owners via an unpaved footpath. The land is not burdened by any easements.

If you are interested or need more information, you can contact me through messages. Be the first to take advantage of this great opportunity and get your own piece of paradise.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu854415
Plocha pozemku753
Dostupné od31. 7. 2024
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.