Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyPrušánecká, Praha - Zličín

Nepřehlédněte
Prušánecká, Praha - ZličínVybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Lodžie 5 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Poplatky za energie1 100 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 1kk s lodžií a vlastním vyhrazeným parkovacím místem.

 

Byt je součástí projektu Metropole od Central Group a byl postaven v roce 2012. Dispozice bytu je 1kk o velikosti 30m2 a nachází se ve 2NP. Byt je orientovaný na jih. Má lodžii o velikosti 5m2. Skládá se z:

 

• Pokoj - Prostorný obývací pokoj s rozkládací pohovkou, velkou šatní skříní, konferenčním stolkem, TV stolkem, skříňkami s úložným prostorem, nástěnnými policemi a velkými okny.

• Kuchyňský kout - Moderní kuchyně tvoří součást hlavní místnosti. Je vybavena jídelním stolem se čtyřmi židlemi, lednicí a mrazákem, troubou, indukčním sporákem, myčkou, mikrovlnnou troubou, digestořem, varnou konvicí, toustovačem, příbory, kuchyňské a stolní nádobí. Kuchyně dále skýtá dostatek úložného prostoru.

• Předsíň - Dlouhá předsíň s velkou vestavěnou skříní, botník, věšák, velké zrcadlo, žehlička a žehlicí prkno, sušák na prádlo, žebřík, detektor kouře

• Koupelna -  Vybavená sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem, pračkou, úložným prostorem, zrcadlem a s radiátorem na ručníky.

• Lodžie - Krytý balkon se stolem a židlemi a venkovním osvětlením.

 

Byt je světlý, má ústřední topení a možnost připojení na optický vysokorychlostní internet. Budova má vysokou energetickou náročnost a je v ní výtah. K bytu náleží vyhrazené parkovací stání v podzemní garáži, které lze také pronajmout.

 

Byt se nachází na Zličíně, 2 min chůze na nejbližší autobusovou zastávku nebo 8 min na metro Zličín. Ve vzdálenosti necelé 3 min chůze najdete park, mateřskou a základní školu, potraviny. Pěšky jsou dostupné i dvě obchodní centra: Metropole Zličín a Home Park Zličín a supermarket Globus. Nejbližší vjezd na Pražský okruh je 1 min jízdy, 3 min k nejbližší čerpací stanici a mnoho dalších služeb. Letiště je vzdáleno 10 min jízdy autem.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, kontaktujte mě prostřednictvím zpráv. Jsem přímým vlastníkem bytu a domluvíme si termín. Těším se na vaši zprávu a na setkání s vámi osobně.

I am offering a studio apartment for long term rental with a balcony and dedicated secure parking spot

The apartment is part of the Metropole project by Central Group, built in 2012. The size of the studio is 30m2, located on the 2nd floor facing south, with a 5m2 covered balcony. The layout is as following:

- Main room. A spacious living area with a foldable sofa bed, big wardrobe, coffee table, TV bench, bookcases and storage, wall shelves, big windows

- Kitchen corner. A modern kitchen, part of the main room, with fridge and freezer, oven, induction stove, dishwasher, microwave, extractor, kettle, toaster, kitchenware & tableware, plenty of storage space, a dining table with 4 chairs

- Hall. Long entrance hall, with large inbuilt wardrobe, shoe storage, hanger, mirror, iron and ironing board, clothes dryer, ladder, smoke detector

- Bathroom. Equipped with shower, toilet and sink, washing machine, storage unit, mirror and towel radiator

- Balcony. A covered balcony with a table, chairs and outside lighting

The flat is bright, it has a central heating and a possibility for a connection to an optical high speed internet. The building has a high energy rating and it has an elevator. The flat has a dedicated parking space in the underground garage, that can be rented as well

The apartment is located in Zličín, 2 min walk to the nearest bus station or 8 min to the Zličín metro. In a less than 3 min walk, you will find a park, kindergarten and an elementary school, a grocery store. As well accessible by foot, are two shopping centres: Metropole Zličín and Home Park Zličín, and Globus Supermarket. The nearest entrance for the Prague ring road is 1 min drive, 3 min to the nearest petrol station and other services, and 10 min to the airport

If you are interested in viewing this property, please send me a message. I am the owner and we will arrange a time and date. I look forward to your message and to meeting you in person.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu854272
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží2. podlaží z 5
Konstrukce budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž
Lodžie 5 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.