Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 622 m² bez realitkySloveč - Kamilov, Středočeský kraj

Sloveč - Kamilov, Středočeský kraj
Cena1 375 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 831 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 622 m2 v místní části Kamilov, obec Sloveč u Městce Králové.

Pozemek se nachází u návsi této malé klidné vesnice, kousek od rybníka. Lokalita je velmi příjemná, tichá a klidná, nedaleko vesnice se nachází les vhodný na procházky.

Celý pozemek je rovinatý, jsou na něm zavedeny všechny sítě (elektřina, vodovod veřejný) a též zřízen septik. Obecní kanalizace je v přípravě. Pozemek je celý oplocen, zřízena vjezdová brána.

Na pozemku se nachází dřevěný domek s dlážděnou terasou. Domek byl užíván a je funkční, ale není vybavený. Rozměry domku jsou 6*4 m, rozměry terasy 3*6m. Po provedení žádoucích úprav možno domek využít k rekreaci či též trvalému bydlení.

Dopravní dostupnost: nejbližší město vzdáleno ca 5 km (Městec Králové), kde je plná občanská obslužnost. Napojení na dálnici D11 zhruba 20 km (exit 42 nebo exit 50).

Pozemek je složen ze dvou částí - p.č. 1/1 a st.1 v k.ú. Kamilov, obě části jsou určeny k zástavbě (dle územního plánu se jedná o „plochy bydlení“). Tvar pozemku je obdélníkový o rozměru ca 35*17m. Přístup přímo z obecní asfaltové komunikace.

Možnost individuální prohlídky po domluvě s majitelem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853764
Plocha pozemku622
Dostupné od26. 7. 2024
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.