Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 120 m² bez realitkyVlašimská, Benešov - Benešov u Prahy, Středočeský kraj

Určeno ke spolubydlení
Vlašimská, Benešov - Benešov u Prahy, Středočeský krajVybaveno • Parkování • Terasa 50 m²
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč
+ Poplatky za energie1 Kč
+ Vratná kauce8 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný pokoj pro jednu až dvě osoby. V pokoji jsou postele a matrace Ikea, dvě skříně, noční stolek a stůl se židlemi. Kvalitní kovoplastová okna. Dům 4+1 je ve velmi dobrém stavu.

Pokoj je plně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování. Nabízíme možnost parkování auta ve dvoře. Na terase domu je místo pro odpočinek pod přístřeškem, na pozemku je také samostatně stůl se židlemi a deštník. Na dvoře je gril.

V domě je velká vybavená kuchyň-obývací pokoj s odpočinkovou zónou. Je zde lednice, potřebné nádobí, pračka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice.

Autobusová zastávka 1 min. pěší vzdálenosti od domu, vybavené chodníky a přechody pro chodce. 7 minut chůze od domu je park, dětská hřiště, stadion, venkovní a kryté bazény.

8000 Kč. Cena je včetně energií a internetu ✔️Nebereme žádné zálohy.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat do zprávy a domluvíme si prohlídku. Těším se, až od tebe uslyším!

Пропоную в оренду простору кімнату для однієї-двох осіб. В кімнаті є ліжка і матраци Ікеа, дві шафи, тумбочка та стіл зі стільцями. Якісні металопластикові вікна. Будинок 4+1 в дуже хорошому стані.

Кімната повністю укомплектована та готова до негайного заселення. Надаємо можливість паркування автомобіля у дворі. На терасі будинку є місце для відпочинку під навісом, також на території є окремий столик зі стільцями та парасолька. У дворі є зона барбекю.

В будинку є велика обладнана кухня-вітальня з зоною відпочинку. Є холодильник, необхідний посуд, пральна машина, мікрохвильова піч, електрочайник.

Автобусна зупинка 1 хв. пішої доступності від будинку, обладнані тротуари та пішохідні переходи. В 7 хвилинах ходьби від будинку парк, дитячі майданчики, стадіон, відкритий і критий басейни.

8 000 Kč. Ціна вказана з урахування комунальних послуг та Інтернету✔️Жодних застав чи кауце не беремо.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853752
Dispozice4+1
Dostupné od26. 7. 2024
PodlažíPřízemí
Užitná plocha120
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 50 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.