Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 98 m² bez realitkyTrýbova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Trýbova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Výtah • Sklep 10 m²
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za energie3 418 Kč
+ Vratná kauce59 000 Kč


Třípokojový byt 3+1 v prvním podlaží cihlové budovy nyní k dispozici k dlouhodobému pronájmu. Byt je situován pro studenské (či jiné) spolubydlení se třemi neprůchozími pokoji pro zajištění soukromí.

Nemovitost se nachází v centru Brna v klidné zóně naproti parku hradu Špilberk. Nejbližší zastávka MHD je 120 metrů od bytu, 5 minut chůze od bytu je dopravní uzel na Mendlově náměstí, který nabízí spojení po celém Brně.

Nemovitost je velmi dobrém stavu (v roce 2022 proběhla rekonstrukce koupelny a kuchyně) a je částečně vybavena. Celková plocha bytu činí 98 m2 a nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Součástí pronájmu je sklep o velikosti 10 m2.

Pokud hledáte moderní a prostorný byt v klidné lokalitě, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku této atraktivní nemovitosti. Nemovitost je připravena k nastěhování od 1. 8. 2024.

A three-bedroom apartment 3+1 on the first floor of a brick building is now available for long-term rent. The apartment is suitable for student (or other) shared living, with three separate rooms to ensure privacy.

The property is located in the center of Brno in a quiet area opposite Špilberk Castle park. The nearest public transport stop is 120 meters from the apartment, and a transport hub at Mendlovo náměstí is a 5-minute walk away, offering connections throughout Brno.

The property is in very good condition (the bathroom and kitchen were renovated in 2022) and is partially furnished. The total area of the apartment is 98 m2, providing plenty of space for comfortable living. A 10 m2 cellar is included in the rent.

If you are looking for a modern and spacious apartment in a peaceful location, feel free to contact me through messages to arrange a viewing of this attractive property. The property is ready for move-in from August 1, 2024.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853702
Dispozice3+1
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží1. podlaží z 6
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.