Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyVýškovická, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Výškovická, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízím k pronájmu světlý a prostorný byt 2+1 o výměře 56 m² ve 3. podlaží panelového domu. Byt je ve výborném stavu po kompletní rekonstrukci, která proběhla před 3 lety. Disponuje plně vybavenou kuchyní s moderními spotřebiči (trouba, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, lednice) a zabudovanou pračkou. V chodbě najdete vestavěnou skříň a v pokojích jsou k dispozici šatní skříně.

Byt nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení a díky blízké tramvajové zastávce rychlé napojení na MHD. Lokalita poskytuje velmi dobrou občanskou vybavenost - OC Kotva, Billa, školka, škola a restaurace jsou v dosahu. Nedaleko se nachází také Bělský les, ideální pro procházky. Součástí pronájmu je sklep o velikosti 3 m².

Byt se nachází ve 3. podlaží ze 4, bez bezbariérového přístupu a výtahu. Parkování a garáž nejsou k dispozici, ale veřejné parkování v okolí je dostatečné. Pokud Vás inzerát zaujal, neváhejte mě kontaktovat a domluvíme se na prohlídce. Těším se na Vaši zprávu!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853587
Dispozice2+1
Dostupné od1. 10. 2024
Podlaží3. podlaží z 4
VytápěníVzdálené
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.