Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 83 m² bez realitkyBaarova, Teplice - Teplice, Ústecký kraj

Rezervováno
Baarova, Teplice - Teplice, Ústecký krajVybaveno • Parkování • Balkón 1,5 m² • Sklep 10 m²
Měsíční nájemné14 300 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce22 500 Kč


Dobrý den,

Nabízím plně vybavený komfortní byt k pronájmu. Najdete ho v Teplicích na ulici Baarova 1352/3. Byt se skládá ze vstupní chodby, dvou samostatných velkých pokojů, prádelny, kuchyně, dvou koupelen a malý balkon. Dostupný dvorek pro grilování. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí dvoupodlažního domu. Bezplatné parkovací místo přímo před budovou. Lokalita je klidná a dobře komunikovaná jak s ostatními částmi města, tak s Prahou nebo Dráždany.

V okruhu několika minut chůze najdete lázně, sanatoria, parky, školy, obchody, aquapark, planetárium, obrovskou botanickou zahradu, restaurace, kostely a mnoho dalších míst potřebných pro pohodlné rodinné bydlení.

Samotná budova pochází z 19. století. Má novou střechu, elektroinstalace a plynovodu. V letošním roce je plánována výměna vchodových dveří, chodbových oken a rekonstrukce celé chodby. Rekonstrukce fasády se předpokládá v letech 2025/2026. Vaši sousedé jsou přátelští, pracující lidé, kteří jsou vždy ochotni pomoc.

Měsíční cena se skládá z:

Nájemné - 14.300 Kč,

Záloha na spotřebu vody (1 osoba) – 450 Kč,

Správa nemovitosti – 350 Kč

Elektřina a plyn budou převedeny na nového nájemce. Plynové vytápění a ohřev vody.

Pokud chcete, je zde i internet za 560 Kč.

Srdečně vás zvu k domluvě schůzky a prohlídce bytu.

Domluvíte se se mnou v češtině, polštině, angličtině a holandštině.

Pokud je to pro vás pohodlnější, měsíční platby (kromě energií) lze regulovat v EUR/USD/JPY nebo PLN.

Kauce 22.500 Kč

Byt k dispozici od 21. srpna 2024

Hello folks,

I am offering a fully equipped comfortable flat to rent. You find the place in Teplice at Baarova 1352/3 street. The apartment consists of an entrance hallway, two separate big rooms, laundry room, kitchen and two bathrooms. There is also a little balcony and barbecue space at the backyard. The flat is located on the high ground floor of the two-storey building. Free parking space right Infront of the building. The location is quiet and well communicated with other districts of the city as well as with Prague or Dresden.

Within a few minutes’ walk you can find sanatoriums, parks, schools, shops, aquapark, planetarium, huge botanic garden, restaurants, churches and many other places needed for a comfortable family living.

The building itself dates back to the 19th century. It has a new roof, electrical and gas installations. This year, a front door as well as all windows and inside doors are planned to be replaced and the entire hallway will be renovated. The facade is expected to be renovated in 2025/2026. Your neighbours are friendly working people always willing to help.

The monthly price consists of:

Owner fee - 14.300 Kc,

Advance payment for water usage(1person) – 450 Kc,

Property Management – 350 Kc

Utilities (electricity and gas) will be transferred to the new tenant. Central heating system as well as warm water are supported by gas.

I invite you to make an appointment and check it out yourself.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853569
Dispozice2+1
Dostupné od21. 8. 2024
Podlaží1. podlaží z 3
Užitná plocha83
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 1,5 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.