Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 60 m² bez realitkyJaselská, Praha - Bubeneč

Rezervováno
Jaselská, Praha - BubenečČástečně vybaveno • Výtah • Balkón 2 m² • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné20 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce23 500 Kč


Moderní a útulný byt 1+1 v cihlové budově na 5. patře s výtahem čeká na nového nájemníka. Tato velmi dobře udržovaná nemovitost o celkové ploše 60 m2 nabízí částečnou vybavenost a skvělou dostupnost. Oba pokoje jsou identicky veliké a oddělené. V prostorné vstupní chodbě je velká kuchyně, navazuje šatna s komorou, 2 m2. Koupelna je společná s toaletou a je téměř nepoužíváná.

Byt je ideální pro jednotlivce či páry, kteří ocení klidné bydlení širším centru města. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost a dobrá dostupnost MHD. Deset minut pěšky do parku Stromovka nebo na Pražský hrad. Dvě minuty od metra Dejvická a Hradčanská.

K dispozici je balkón o ploše 2 m2 a sklep o ploše 4 m2. Možnost parkování či garáže bohužel není součástí nabídky.

Pokud hledáte moderní a útulné bydlení s výhledem, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku této nemovitosti.

Modern and cozy 1+1 apartment in a brick building on the 5th floor with an elevator is waiting for a new tenant. This very well-maintained property with a total area of 60 m2 offers partial furnishings and great accessibility. Both rooms are equally sized and separate. In the spacious entrance hall, there is a large kitchen, followed by a dressing room with a pantry, 2 m2. The bathroom is shared with a toilet and is almost unused.

The apartment is ideal for individuals or couples who will appreciate peaceful living in the wider city center. Nearby, there is all civic amenities and good public transport accessibility. Ten minutes walk to Stromovka Park or Prague Castle. Two minutes from Dejvická and Hradčanská metro stations.

There is a balcony with an area of 2 m2 and a cellar with an area of 4 m2. Unfortunately, parking or a garage is not included in the offer.

If you are looking for a modern and cozy living space with a view, do not hesitate to contact me through messages and arrange a viewing of this property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853564
Dispozice1+1
Dostupné od25. 7. 2024
Podlaží5. podlaží z 6
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.