Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 93 m² bez realitkyČernokostelecká, Říčany - Říčany-Radošovice, Středočeský kraj

Černokostelecká, Říčany - Říčany-Radošovice, Středočeský krajParkování
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízím pronájem nezařízených kancelářských/komerčních prostor o velikosti 93 m2. Prostory se nacházejí v 1. patře novostavby na hlavní obchodní třídě Černokostelecké (Říčany - Radošovice). Budova je umístěna přímo naproti autobusové zastávce, kde je přímé dopravní spojení na Prahu a Kostelec. Prostory jsou přístupné hlavním vstupem do domu z ulice Černokostelecké, po schodišti do 1. patra.

Prostory disponují velkými okny a jsou přístupné z Černokostelecké ulice. Součástí pronájmu je taktéž velká venkovní světelná reklama. Možnost parkování 1 vozidla přímo na pozemku domu.

Podlaha je tvořena světle šedou velkoformátovou dlažbou a osvětlení zajišťují zářivky. Prostory jsou vytápěny ústředním topením, okna jsou plastová s výhledem do ulice s izolačními trojskly, které zajišťují akustickou pohodu. Pro reklamní potřeby je připraven panel se světelnou LED- reklamou, který je pevně zabudovaný ve fasádě domu. Možnost připojení k internetu od O2.

Parkování vozidel je možné v odstavném pruhu u silnice, případně přímo ve vnitrobloku domu.

Dispozičně je prostor rozdělen na 4 místnosti, větší open office a menší místnost jako prostor pro vedení. Prostor dále disponuje samostatnou místností s umyvadlem a WC a samostatnou místností s kuchyňskou linkou.

Ideální lokalita pro podnikání, neboť se nemovitost nachází přímo na místní hlavní obchodní třídě s vysokou koncentrací lidí a přímo u autobusové zastávky.

Měsíční nájemné za pronájem komerčních prostor činí 21 500 Kč, spolu s nájemným jsou účtovány měsíční zálohy na služby (voda, topení, elektřina, odpad, úklid a osvětlení domu) ve výši 2 500 Kč. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu včetně poplatků za služby.

Pro další informace a domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy / komunikační platformu.

Tato moderní kancelář nabízí ideální prostor pro váš podnikatelský růst. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte mě ještě dnes!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853543
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
Konstrukce budovyCihla
Plocha kanceláře93
Dostupné od25. 7. 2024
Podlaží2. podlaží z 3

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.