Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyLupáčova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Lupáčova, Praha - ŽižkovVybaveno • Parkování • Terasa 15 m²
Měsíční nájemné25 900 Kč

+ Poplatky za služby2 080 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajem bytu 2+1, 52 m², bez realitky

Nabízím k dlouhodobému pronájmu kompletně vybavený byt 2+1 ve druhém patře cihlové budovy, se dvěma neprůchozími pokoji, kuchyní a prostornou předsíní, v atraktivní lokalitě Žižkov, v Lupáčové ulici. V blízkosti (cca 5-10 minut pěšky) se nachází Žižkovský tunel, park Parukářka a Olšanský hřbitov.

Celý byt právě prošel kompletní rekonstrukcí. Součástí bytu je kuchyňská linka s varnou deskou, lednice, kuchyňský ostrov se židlemi, kuchyňské skříňky a komoda. V bytě je pračka, myčka bude zakoupena před nastěhováním. Ložnice je vybavena tmavým nábytkem (velká postel, noční stolky, dvě velké šatní skříně se zrcadlovými dvířky). Obývací pokoj je v současné době vybaven pracovním stolem, skříněmi a TV stolkem, ale po domluvě s nájemníky není problém dokoupit cokoliv potřebného. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, WC je samostatné, má umyvadlo. Kotel a topení jsou elektrické.

Byt má přístup na společenskou slunnou terasu. Okna bytu jsou situována do dvou stran, což zajišťuje v bytě celodenní sluneční svit. Na terase je patřící tomuto bytu zahradní nábytek.

Byt se nachází ve skvěle propojené lokalitě: pouhou 1 minutu od tram. zast. Lipanská, aut. zast. Rokycanova a dalších. Stanice metra Křižíkova a Flora jsou vzdáleny 15 minut chůze. V okolí je veškerá občanská vybavenost, včetně supermarketů Albert a Tesco Expres vzdálených 2 minuty pěšky, večerek, dalších obchodů, lékárny, restaurací a kaváren.

Byt je volný k nastěhování ihned.

Apartment 2+1 52 m² for rent without real estate agency.

We offer for long-term rent a fully equipped 2+1-room apartment on the second floor of a house after reconstruction, with two separate non-connecting rooms, in an attractive location of Žižkov, Lupáčova, close (approx. 5-10 minutes walk) to the Žižkov Tunnel and both to Parukářka park and Olšansky hřbitovy.

The entire apartment has just been completely renovated. The apartment includes a kitchen unit with a refrigerator, a kitchen island with chairs, a kitchen cabinet, and a chest of drawers. The apartment has a washing machine, a stove, and a dishwasher will be purchased. The bedroom is equipped with dark furniture (a large bed, bedside tables, and two large chests of drawers with full-length mirrors). The living room currently has a desk, cupboards, and a TV table, but if necessary, it is not a problem for the owner to buy anything. The bathroom is equipped with a shower, the toilet is separate with a sink. The boiler is electric.

The apartment has access to a shared sunny terrace (viewed from the kitchen), and it has a view to two sides, so it is very bright, the sun shines in the living room and the bedroom. There is outdoor furniture at the terrace.

The apartment is available immediately.

Lupáčova has excellent transport links: 1 min from the tram stops Lipanska and bus stop Rokycanova. Metro Křižíkova is 15 minutes away by foot. At the same time, all civic amenities are nearby - supermarkets Albert and Tesco Express 2 min. walk away, convenience stores, and other shops including pharmacies, restaurants, and cafes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853504
Dispozice2+1
Dostupné od25. 7. 2024
Podlaží2. podlaží z 3
Konstrukce budovyCihla
VytápěníElektrické
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 15 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.