Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 15 m² bez realitkySlámova, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Slámova, Brno - Černovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Volné pokoje k pronájmu pro studenty nebo pracující od 1.9.2024!!! Nadstandartní bydlení. K pronájmu volné pokoje pro 2 lidi, 2 a 3 patro v prostorném bytě 4+1 cca 102 m2 v cihlové budově s velmi dobrým stavem. Nabízí částečnou vybavenost a možnost spolubydlení. Velikost pokoje a vybavení dle domluvy. Smlouva minimum na 1 rok s možností prodloužení.

Celková plocha pokojů činí 13-20 m2 s balkonem i bez. K dispozici bude 5 pokojů Pro zájemce je možné mě kontaktovat skrze zprávy / komunikační platformu.

Tento byt je ideální pro skupinu přátel hledajících prostorné bydlení v klidné lokalitě. Nebojte se mi napsat pro více informací či domluvení prohlídky. Těším se na vaše zprávy!

Rooms for rent for students or working individuals from 1.9.2024!!! High standard accommodation. Available for rent are rooms for 2 people, on the 2nd and 3rd floor in a spacious 4+1 apartment approximately 102 m2 in a brick building in very good condition. Partially furnished with the possibility of sharing. Room size and equipment negotiable. Minimum contract for 1 year with the option to extend.

The total area of the rooms is 13-20 m2 with or without a balcony. There are 5 rooms available. Interested parties can contact me through messages/communication platform.

This apartment is ideal for a group of friends looking for spacious accommodation in a quiet location. Feel free to message me for more information or to schedule a viewing. Looking forward to your messages!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853498
Dispozice4+1
Dostupné od25. 7. 2024
Podlaží2. podlaží z 4
Užitná plocha15
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.